mám 26 rokov, mala som dva dlhšie vzťahy, už rok som sama a veľmi mi chýba vzťah. Najhoršie je, že neviem kde a ako nájsť priateľa. Ja viem, hovorí sa, že to príde vtedy ked to človek nečaká ale už mi to fakt chýba, mať niekoho, na koho sa tešíš, s kým prežívaš pekné chvíle, na koho sa môžeš spoľahnúť. Chodíme s babami von, na koktejli, občas na disku, ale zaujímajú sa o mna takí, o ktorých ja nie.. Skúšala som aj zoznamku.... Nejde mi ani o výzor, prišla som na to, že by som vedela mať vzťah aj s človekom, ktorý sa mi na začiatku nepáči vôbec, hlavné je pre mna, aby sme si sadli, aby sme sa mali o čom porozprávať bol inteligentný, gentleman, mal podobné názory a jasné musí tam byť chémia. Vačšinou si rozumiem so staršími chlapmi cca o 5 rokov staršími. Ako nájsť toho pravého,?
Veľmi mi chýba vzťah
asi ze muzi aj zeny vnimaju slovo "inteligencia" rozdielne :-)
co robite, ja som tiez na mladych :D
to je pravda, a je priam nadheroicky vykon najst inteligentneho chalapa
Dneska je veru problem najst trochu inteligentnu zenu.
Majlo ty si Valium :D? Ja som od KE
Sakra, omylom som si dal inú prezývku. Inak píšeš, že "najelpšie keď nebude potrebovať kamošov" no v tomto nesúhlasím, treba byť aj s kamošmi, no zasa nie stále ako to niektorí robia.
Až mi srdce podskočilo. Nepíšu mi často baby, že by a brali :) Odkiaľ si?
Valium: ja by som ta brala hned hehe... ja som nikdy nemala nutkania chlastat a vyblaznovat sa. Neviem kde mam splasit normalneho chlapa najlepsie takeho ktoremu bude najlepsie so mnou a nebude potrebovat, kamosov, chlast a travu. Existuje vobec taky? A ked ano asi nieje sanca, ze sa stretneme...
sustred sa sama na seba.. alebo zniz naroky, ked nechces byt sama.
Ja mám zasa problém nájsť si babu ktorá je tiež vybláznená. Keďže všetky sú ešte v mojom okolí pojašené a chcú robiť všetky tie "cool" vecičky (alkohol, alkohol+chata, alkohol+silvester... a další 6kilometrový alkoholový zoznam) ktorý nebudem vypisovať lebo si miniem tuhu. :)
A tak pozerám po starších ženách ale povedzme si narovinu - koľko starších žien chce mladšieho? Veľmi málo takže to je taký sprostý začarovaný kruh, čo ti poviem...