mám 26 rokov, mala som dva dlhšie vzťahy, už rok som sama a veľmi mi chýba vzťah. Najhoršie je, že neviem kde a ako nájsť priateľa. Ja viem, hovorí sa, že to príde vtedy ked to človek nečaká ale už mi to fakt chýba, mať niekoho, na koho sa tešíš, s kým prežívaš pekné chvíle, na koho sa môžeš spoľahnúť. Chodíme s babami von, na koktejli, občas na disku, ale zaujímajú sa o mna takí, o ktorých ja nie.. Skúšala som aj zoznamku.... Nejde mi ani o výzor, prišla som na to, že by som vedela mať vzťah aj s človekom, ktorý sa mi na začiatku nepáči vôbec, hlavné je pre mna, aby sme si sadli, aby sme sa mali o čom porozprávať bol inteligentný, gentleman, mal podobné názory a jasné musí tam byť chémia. Vačšinou si rozumiem so staršími chlapmi cca o 5 rokov staršími. Ako nájsť toho pravého,?
Veľmi mi chýba vzťah
Boha ludia je uz nacase vo vasom veku zacat zit.Musis chodit disko bary vsetko co najdes.Kto nepije nez.ije
thx, aj tebe s franinou :)
beskyd, dnes bol taky dokument, vtacik rybarik a jeho samička na pytačkách, samičke stačilo ze snazivy rybarik doniesol ulovenu rybu a vztah mohol zacat krasne fungovat:)predpokladam ze nieco ako hadky nepoznaju, na vychove sa tiez dokonale zhodnu, vsetko ma svoje pravidla a su spolu kvoli detom, inak su to individualisti. priroda krasne funguje,len ti ludia furt vymyslaju.
pre poussine: som rad ze sa ti dari v tomto smere, ale ja akosi nemam tu motivaciu na ucenie franiny :D
pre Valium: suhlasim s tebou
beskyd - musím nesúhlasiť s "chlapi chcu len sex a prestiz"
Sex potrebuje každý zdraví človek a prestíž? Načo? Nepotrebujem. Mne by stačilo mať obyčajnú VERNÚ ženu čo nepije, nefajčí a nehrá sa na niečo čo nie je. Proste ženu na pekný vzťah. Neskôr sa usadiť, mať miminká a tak. Ale to chcem asi veľa, že?
alebo.. ale macky su falosne, to mas ako s ludmi, proste z blata do kaluze:)
beskyd: ja si radsej zadovazim macky :D
hmm, kaslite na to, vztah je aj tak len biologicky determinovany biznis a vysledok biologickeho programu. chlapi chcu len sex a prestiz a zeny prestiz, zabezpecenie a geneticky material pre decka, ktore budu fungovat presne rovnako ako vsetky generacie pred nimi:) skuste nieco vznesenejsie, napriklad chodievajte sami na hory a obijimajte stromy:P