Vie mi niekto prosim poradit? Na lokalite nezalezi.
Dakujem.
Hladam dobreho zubara v Bratislave
Je ju vidiet uz z cesty? tak to dufam nebudem mat problem :) aj ked moje orientacne schopnosti su mnohokrat dost pochabe ale snad to najdem. Viem, ze by som sa mala toho strachu zbavit len celkom neviem ako na to, asi potrebujem proste tam prist a zistit aka lekarka ma tam vlastne caka a potom sa uvidi ci to zo mna opadne.
Juzya3 len mnohokrat je ten strach alebo ta obava mocnejsia ako tuzba mat krasne a zdrave zuby. Osobne som mala obavu najma z cien u sukromneho lekara, ale nakoniec som sa odhodlala a som rada pretoze sa mi to vyplatilo, nemyslim po financnej stranke, ale skor po tej ludskej a odbornej stranke :)
mikalka21 - cau
mnohe veci si ale clovek neuvedomi bez toho aby sa o nich presvedcil vies...bionetla - cau
preco by sme ti nepomohli, ked vidime ze pomoc potrebujes? :) konkretne ma ambulanciu v Perle Ruzinova, tam ked pohladas tak myslim ze nebudes mat nejaky problem ju najst, ked ambulanciu je vidiet uz aj z cesty. Strach nemusis mat, ked budes mat strach bude to pre teba este horsie a dokonca sa neodhodlas vobec ist k zubarke, zahod strach a ver ze bude dobre ;)
*neďakuj* toto sú veci pri ktorých si treba pomáhať a sa podporovať predsa len zuby sú v živote veľmi dôležité či už kvôli papaniu alebo kvôli úsmevu :) a hlavne je potrebné aby žena mala krásny úsmev...
Baby ste zlate ze ma takto podporujete ja som vam vdacna velmi :) len ja by som rada vedela, kde Juzya mas tu zubarku? myslim kde konkretne by som ju mohla najst, to by mi pomohlo. No co vam poviem mam strach z toho ze polovica vyplaty, alebo dokonca cela by mi isla len na zubara ale tak snad to tak nebude :/
Juzya3 lenže presne to si mnohí ľudia myslia, preto väčšinou od súkromných lekárov aj bočia, čo teda mnohokrát nie je fajn voľba, ale tak každý človek si na toto musí prísť sám, či je ochotný investovať do zdravia alebo ee.
Bionetla - cau
Nie - ty nechces vela je normalne ze chces takeho lekara, tiez som na tom tak bola preto som ti pisala ze som sa zacala o sukromnych zaujimat a k nim chodit, lebo to bola starostlivost na inej urovni a vobec to ze je lekar sukromny nemusi znamenat ze ta privedie na mizinu, zalezi k akemu pojdes, moja zubarka je v Ruzinove a ta ma fajn ceny, aj napriek tomu ze je v pomerne dobre casti co sa BA tyka :) takze neznamena ze sukromny lekar musi byt automaticky hned najdrahsi :)
*Bráni ti v tom niečo Bionetla?* :) aj takí zubári sa dajú nájsť, len si treba urobiť prieskum ako som si aj ja robila. Už dlhé roky chodím k súkromnej zubárke a som rada že som sa rozhodla zrovna takto, že som k štátnemu ani nešla, keď niektoré tieto komentáre čítam :/
Juzya3 ved ano ale aj nie vsetci sukromni su fajn, ja by som rada isla k zubarovi ktory ma neprivedie na mizinu ale zaroven vyriesi moje problemy so zubami a nebudem k nemu chodit so strachom, niekedy mam pocit ze chcem strasne moc ked po tomto tuzim
Gabrielka veď ja sa preto pýtam že pootrebujem poradiť nájsť dobrého ktorý bude ochotný mi venovať čas a urobiť pekne korunky, lebo zuby sú podľa mňa nesmierne dôležité na človeku a dosť o ňom hovoria :)