Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám 158cm a 68kg,ako schudnúť bez diéty a cvičenia,som pohodlná.

devila

Šak preto tu píšem,lebo sa asi o niečo snažím,ne?Dala som si o štvrť na šesť tú večeru ,zapila minerálkou.A teraz mám chuť niečo zobnúť,ale asi si dám len jabko.No,musím vydržať večer nejesť po určitej hodine.Veď to,že sa mi zle dodržiava ten jedálny režim,keď musím deťom aj manželovi vyvárať.Jajka ty čo varíš rodine?Hanadeka,aj ja rozmýšľam nad dupľou ale zatiaľ odolávam:-)

jajka001_

pečienka je ťažká, vecer telo tazko travi, preto sa tazsie jedla davaju cez den a lahsie na vecer
darmo cely den nic nejes ked sa vecer nadlabnes

hanadeka

devila kokso ja nemozem tak jest ako ty,mna by bol cely den zaludok
ja si kavu davam az po ranajkach a ta je u mna klasika..ovsene vlocky zmiesane s horucou vodou, plus co chladnicka da -tvaroh,jogurt,ovocie a jem to az po nasiaknuti vlociek vodou..ako delikatesa nasleduje kava,obed mam tiez syty a veceru uz mam za sebou a hlavne som to dorazila duplovanim,ale uz nebudem dzobkat po siedmej a nazerat do chladnicky,bo sa mi tam stuzuje ovocna torta
u mna je ten problem..nejest,bo mam jeden zlozvyk..chladnicka musi byt stale plna a hlavne precpata dobrotami ala Nigella..
no drz dietu..bud prestanem vyvarat a rodina bude so mnou chudnut,alebo sa odstahujem na Mars

devila

hej,to všetko viem,no dnes som to urobila nesprávne,zajtra doobedu zapojím ku jogurtu ešte niečo,snáď nejaké tmavé pečivo,raňajky ja nestíham nikdy ,tiež sa chcem polepšiť.A na restovaných pečienkach s ryžou na večeru ja nevidím nič zlé,mal to byť asi dnes môj obed,nevyšlo to.

maruska123

no devila, nemyslim si, ze s takymto jedlanickom schudnes..totiz ked si das na obed jogurt a na veceru pecienku s ryzou...cele zle

ranajky slabe...ty mas mat aj ranajky aj desiatu..relativne syty obed ale zdravy a lahku veceru, prevazne bielkovinovu

doobeda prevazne sacharidy, poobede prevazne bielkoviny

devila

no tak dnes som tomu dala,ráno voda s citrónom a káva s mliekom bez cukru,o 10tej biely jogurt,veľký zelený čaj s koenz.Q10,ktorý som si kúpila ráno,obed som nestihla,teraz som si dala jahodový jogurt a kúpila som kur.pečienky tak ich idem robiť s ryžou na večeru.Viem,že obedovať musím,ale pre kopec roboty si nemôžem dovoliť odbehnúť na obed.Idem sa teraz učiť s prváčikom,navečeriam sa a rozhodla som sa sladké vynechať aspoň na čas.Ináč ja som mäsová,raz som bola pol roka vegetariánka,ale to stačilo.Hanadeka,ako si dnes na tom ty?

Milky

Bez diety a bez cvicenia?
Jedine ako moj recesisticky kamarat. Zavolal mi, ze ma potesujucu spravu. Ze sa mu podarilo schudnut 15kg..
Ked som mu gratuloval, vyliezlo z neho za mal pred mesiacom nehodu a prisiel o nohu od kolena dolu..
Vzdy tomu musis nieco obetovat..

jajka001_

skus na isty cas vypustit maso alebo jest len minimum masa a to len chude, dusene,naprirodno alebo varene, to najmenej zatazuje traviaci system a pritom je zdravsie ako pecene, smazene

Najčítanejšie články