Poraďte mi.
Mám 158cm a 68kg,ako schudnúť bez diéty a cvičenia,som pohodlná.
bylinkové a zelené čaje mám na dennom poriadku,tú vodu s citrónom môžem vyskúšať,čistú vodu nalačno ja nemôžem vystáť
+ je dobré brať nejaké prírodné doplnky :)
napr. kokosový olej na lyžičku alebo aloe vera, nejaký jačmeň alebo nejaké riasy v tabletách :) a nalačno ti odporúčam citronovú vodu a nejaké čaje. rooibos zelené čaje alebo Pu-erh.
No,začnem ráno tou kávou s mliečkom,v práci si doobedu dám nejaké ovocko a jogurt,niečo nevyprážané na obed a večer?Tak to uvidím ako sa budem cítiť:-)
uz si nieco vymyslela? bo ja nie
hanadeka,ak chceš môžme skúsiť niečo spolu vymyslieť,ani ja nechcem byť ako korytnačka,vekom človek spohodlnie,ale dá sa preto aj niečo užitočné urobiť,nie?
devila ved to,ja som tych aktivit pred 40 tkou mala neuveritelne vela..nevedela som co skor a mohla som si vyberat a hlavne milovala som planovanie ..kde,s kym ,kedy a kam
potom,ako som zacala priberat sa mi zvysovala aj fadnost zivota a hlavne po jednej neprijemnej diagnoze,som zacala stracat svoju nit existencnu a zacala ehm nekontrolovatelne priberat
teraz to jednoznacne nie som ja,potrebujem vyhrnit si rukavy a zacat bojovat opat o seba,bo nechcem vplavat do dalsieho Noveho roka ako zdeprimovana korytnacka
Ahoj,ja mám o 4 roky menej,a viem,že existuje veľa žien s takýmto problémom,cvičenie každý deň u mňa nehrozí,tá delená strava mi pred rokmi pomohla.Nechcem a nebudem sa vyhovárať na deti,môžem si zato aj sama.Snáď to zaradenie raňajok do jedálnička a nejakého toho jogurtu alebo ovocia do obeda mi pomôže.A večer hlavne "nežrať":-)U teba to možno sú aj tie hormóny,už sa "teším" čo to bude robiť so mnou,ináč ja veľmi rada maľujem detské motívy na steny,napĺňa ma to a hlavne vôbec pri tom nemyslím na jedlo.Ty máš nejakú činnosť ktorá ťa napĺňa?
ahoj devila
ja mam tiez podobny problem,meriam 155 cm a mam vahu 66,6 kg
ked vidim tu vahu ,tak mi je zle..chudnem a cvicim a trpim uz roky jojo efektom,som z toho uz zufala a nic ma nebavi,ked som mala 50-52 kil,bola som stastna a vobec som sa nezaoberala myslienkou o chudnuti,mala som ine "zaujmy"
niekde jednoznacne cinim chybu,len neviem kde,bo sa fakt snazim zdravo sa stravovat
potrebujem spalit cca 10-12 kil tuku a mam strach,ze zial bez kruteho treningu to nepojde..
sakra,vzdy mi stacila jemna kalanetika,ci pohybove prvky z baletneho treningu..teraz to uz zial bude o niecom inom
ja mam 40 tku na krku a pravdepodobne to u mna suvisi s hormonalnymi zmenami
nemam naladu a ani chut dvihat cinky,ale zial bez toho to asi nepojde
Skúšala som na ráno vypiť na lačno 3dcl vody,ale nemôžem,vraj to má rozbehnúť môj metaboliznus.U mňa to nehrozí.
1kava na rano moze byt ...... aj ja ju pijem
na rano je dobre dat si ovocie - oriesky alebo i ten jogurt
:-)