bratranec a sesternica sa nikdy nepoznali vydeli sa po 18 rokoch a bum laska ako hrom !su spolu vyse 2 rokov a nevedia si bez seba predstavit zivot ...bojuju za svoju lasku..na jednej strane jedny rodicia to chapu alebo lepsie povedane je to tvoj zivot na druhej strane druhy rodiacia strpucuju zivot vyhraskami ... je mozne mat takyto vztah bez akehokolvek strachu ???je to trestne? alebo nie ...mam precitanych vela prispevkov ze su 100 ludi takto zosobasenych a maju deti ...viem riziko s detmi tam je ...moze sa teda sesternica s bratrancom zobrat pls o odpovede dakujem ....
Bratranec a sestranica, je to incest?
Zatial mi nikto neodpovedal:)
Rad by som vedel,ze ako to bolo medzi Evou a Adamom s ich detmi :)
Ved sa mnozili vlastne brat so sestrou. Ci??:))
no aby moj syn spaval s mojou neterou, to je uplne uchylne, excell. tvoje decka keby spavali so sestrinymi/bratovymi deckami. len si to predstav. ved jej/jeho deti su ti ako vlastne. jedna krv. priama línia.
to je jedno,či sa vaše rodiny rozprávali či nie, to je slabý argument na to, že spávaš so svojou vlastnou krvou .... ved bratranec a sesternica je velmi blízka rodina ...
ale však , ked si šťastná, tak si spolu žite .. ale ver, že aj ostatní okolo vás sa budú na vás čudne pozerať, zazerať, šuškať si ..
Niccol, nevšímaj si tých hnusných farizejov, nič zlé, na tom, čo robíš, nie je.
Mam brata a mozem povefat ze fuj to nie. S nim som vyrastala hola kazdy den ..je to predsa len ine ako bratranec ..jeho som nikdy nevidela kedze made rodiny sa nerozpravali ...v 18. Sme sa spoznali a vobec som Ho nebrala ako rodinu...a chlapov som mala ...a poviem ti ze takto zalubena uz nebudem ....trva to 2 roky a nechutne mi to vobec nepride ...neviem ako ny som reagovala keby sa to stane mojej kamaratke ale to clovek nepochopi ked to nezazije...vela krat som to chcela skoncit no neda sa....s Jim mi je uzasne a taka stastna som nikdy nebola ...preto sa tu pytam ci mozeme byt spolu bez obav ...
z pravneho hladiska to nie je trestne ale preboha, na svete existuju miliony inych muzov, s bratrancom je to skoro ako s bratom...aj ked v romskej komunite je aj taketo krizenie bezne...potom to tak aj vyzera
aby ti ta laska aj vydrzala
drzime palce :-0
Zaujimava sa robia asi akurat tak Ty ...mne jedno Kto si co rozprava ...tu IDE o to ze Ho milujem . A chcem s nim byt ...
Jednoducho s tým prestaňte. Chcete sa robiť zaujímavými? Aby vás odsudzovali, posudzovali, moralizovali, skončite to a bude kľud aj tu na fóre. Nechápem, prečo mne všetky moje témy zrušia a toto nechajú?
V PODSTATE JE TO VASA VEC, ROBTE AKO CHCETE!
Ja ale netvrdím ze sa chceme zobrať a mat hneď deti ...možno nás to prejde možno nie ...Ja len chcem vediet či môžeme spolu žiť ako pár bez obav či to je legálne či nám nic nehrozí ...viem ze každá krajina má iné zákony a stale sa menia ...