bratranec a sesternica sa nikdy nepoznali vydeli sa po 18 rokoch a bum laska ako hrom !su spolu vyse 2 rokov a nevedia si bez seba predstavit zivot ...bojuju za svoju lasku..na jednej strane jedny rodicia to chapu alebo lepsie povedane je to tvoj zivot na druhej strane druhy rodiacia strpucuju zivot vyhraskami ... je mozne mat takyto vztah bez akehokolvek strachu ???je to trestne? alebo nie ...mam precitanych vela prispevkov ze su 100 ludi takto zosobasenych a maju deti ...viem riziko s detmi tam je ...moze sa teda sesternica s bratrancom zobrat pls o odpovede dakujem ....
Bratranec a sestranica, je to incest?
Mne zmazali dve témy, no a čo, že neboli priamo k veci. Ale práve jebanie sa bratrancov takisto nesúvisí so zdravím... Sorry, ale nasralo ma to.
Zmažte aj túto tému, ak ste korektní.
čo zmazali?
tak akoze, to, co ma zaujima mazu jedna radost a toto tu veselo figuruje nadalej.. divne pravidla.
excel, že velké dík :D
...vsetko som si to tu precitala.... je to riadne nechutne, taku temu by aj zrusit mali, to je ake zvratene, ved to nie je normalne...totalne zvratenosti, fuj, ze sa to mas aj odvahu opytat...
A keď sa môžem opýtať, ste Rómovia? Ak mám byť úprimný, tak mi je divné, že táto téma je ešte pri živote. Však pre pána Jána, je to vaša vec. Robte, čo chcete, spite s kým chcete, aj s dedom, keď na to ešte má:DDD
Neber ma osobne, mne ide v prvom rade o trochu zábavy, aby sme všetko nebrali príliš vážne.
S takou morálkou sa daj vypchať.
excel , ale ja neriešim tento smer, ja riešim skôr morálny...
Podľa ustanovenia § 10 zákona č. 36/2005 Z. z. o rodine a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov manželstvo nemožno uzavrieť medzi predkami a potomkami a medzi súrodencami; to isté platí o príbuzenstve založenom osvojením. V takom prípade súd aj bez návrhu rozhodne, že manželstvo je neplatné. Je zjavné, že bratranec a sesternica nie sú ani predkami a potomkami, ani súrodencami. Zákon preto možnosť uzatvorenia manželstva medzi takýmito dvoma osobami nevylučuje.
Podľa ustanovenia § 203 Trestného zákona kto vykoná súlož s príbuzným v priamom rade alebo so súrodencom, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky. Je zjavné, že bratranec a sesternica nie sú ani príbuznými v priamom rade, ani súrodencami. Zákon preto súlož (a prípadné splodenie detí) medzi takýmito dvoma osobami nepovažuje za trestnú a preto ani protiprávnu. Ohľadne preskúmania prípadných genetických rizík potomstva u takejto rodičovskej dvojice je potrebné obrátiť sa na odborného lekára.
24.11.2010, právnik Marian
jej, ja som mala dlho platonicku lasku, syna mojej sesternice...uhm...:( no ale ostalo to iba pri tom