Bratranec a sestranica, je to incest?

Príspevok v téme: Bratranec a sestranica, je to incest?
niccol

bratranec a sesternica sa nikdy nepoznali vydeli sa po 18 rokoch a bum laska ako hrom !su spolu vyse 2 rokov a nevedia si bez seba predstavit zivot ...bojuju za svoju lasku..na jednej strane jedny rodicia to chapu alebo lepsie povedane je to tvoj zivot na druhej strane druhy rodiacia strpucuju zivot vyhraskami ... je mozne mat takyto vztah bez akehokolvek strachu ???je to trestne? alebo nie ...mam precitanych vela prispevkov ze su 100 ludi takto zosobasenych a maju deti ...viem riziko s detmi tam je ...moze sa teda sesternica s bratrancom zobrat pls o odpovede dakujem ....

darkdark

Excell, to nebola narazka, ja som sa pytala vazne. Odporucam ti, aby si si v slovniku nasla pojem moralka. Nemoralizujem.

Mohla by si svoju argumentaciu o vyskumoch podopriet nejakym skutocnym vyskumom. alebo clankom. mna na strednej ucili, ze cim podobnejsie geny sa spoja, tym vyraznejsie je riziko mentalnej poruchy - nie som lekar, ale ked sa stretnu dva chore chromozomy, choroba sa prejavi. preto je nebezpecne plodenie deti v rodine a preto je ZAKAZANE plodenie deti medzi surodencami.

ked chcu, mozu byt spolu, mne sa to nehnusi. ale myslim si, ze pre pripadne deti to predstavuje nebezpecenstvo.. ale to je tiez ich vec, ved to ostane v rodine :)

wayya

no podla mna je bratranec a sesternica velmi blízka rodina ...

ale chápem, snažíš sa obhájiť, aby sme ta neodsudzovali ..

mne je to jedno, rob si čo chceš, sexuj s kým chceš ... svoj názor som vyjadrila, je to nechutné!

niccol

Suska sa o kazdom ...aj Ja som katolicka a stalo sa to ...a ani je to tak preco homosesuali mozu uzavriet manzelstvo a mat deti ...to uz neni zvratene ? V minulosti sa brali sesyernica a bratranec koli majetkom a zvacsenie rodiny ...teraz to uz je vada ....Ja netvrdim ze to neni zvratene ...ale predsa len neni to nog surodenec....ani nikto s velmi blizkej rodiny ....a napokon sa sa povedat ze sme jedna velka rodina na svete ....a neporovnavajte ma prosim s ciganmi nevies o mne nic ...

wayya

veru, sexuálnu orientáciu asi tazko nejako môžeš ovplyvniť.. ale takýto vzťah?? fuj, grc..

nie ste tmavšej pokožky občania, čo sa toho tak zastávate?? :D