bratranec a sesternica sa nikdy nepoznali vydeli sa po 18 rokoch a bum laska ako hrom !su spolu vyse 2 rokov a nevedia si bez seba predstavit zivot ...bojuju za svoju lasku..na jednej strane jedny rodicia to chapu alebo lepsie povedane je to tvoj zivot na druhej strane druhy rodiacia strpucuju zivot vyhraskami ... je mozne mat takyto vztah bez akehokolvek strachu ???je to trestne? alebo nie ...mam precitanych vela prispevkov ze su 100 ludi takto zosobasenych a maju deti ...viem riziko s detmi tam je ...moze sa teda sesternica s bratrancom zobrat pls o odpovede dakujem ....
Bratranec a sestranica, je to incest?
no je to velmi blizka rodina, neviem co o tom hovori zakon, ale ked je to legal, tak si dajte aspon spravit testy nech viete ci by vase deti boli OK. nie nadarmo sa hovori ze laska je ...
Nie, nie je to incest.
Rodinné právo nezakazuje takéto sobáše, sú zakázané iba sobáše medzi príbuznými v priamom príbuzenskom vzťahu.
Predsudky rodičov bude ťažké oslabiť, ale zvyknú si.
Dva páry očí, dva nosy, dvoje pery a jeden pár uší! V pakistanskom meste Rávalpindí prišlo na svet bábätko s dvomi tvárami. Jeho život je však v ohrození a lekári sa obávajú, že prežije iba pár týždňov.
Podľa lekárov sa bábätko narodilo s kraniofaciálnou malformáciou a odborníci sa domnievajú, že takéto prípady sú väčšinou výsledkom manželstva medzi bratrancom a sesternicou, ktorých potomkovia majú rôzne genetické mutácie.
www.topky.sk-
maros75...spravna pripomienka :)))
ja tiez nesuhlasim s takymito vztahmi..predsa len je to rodina..akokolvek by vyzeral moj bratranec, nikdy by som s nim nic nemala, ani keby velmi chcem
Rad by som vedel,ze ako to bolo medzi Evou a Adamom s ich detmi :)
Ved sa mnozili vlastne brat so sestrou. Ci??:))
Nie je to incest a nikto nedokázal že sa z takého vzťahu rodia poškodené deti. To tvrdia len farizeji a zúfalí moralisti.
darkdark...to bola citacia z platneho znenia zakona :)
ok takze beriem spat, neskor ak nezabudnem to preverim ale na bratrancov a sesternice sa to zrejme nevztahuje.. aj ked sa mi to vazne nezda..
Manželstvo nemožno uzavrieť medzi predkami a potomkami a medzi súrodencami; to isté platí o príbuzenstve založenom osvojením. V takom prípade súd aj bez návrhu rozhodne, že manželstvo je neplatné.
je to incest. ak by si chcela zosobasit, nepovolia ti to.