bratranec a sesternica sa nikdy nepoznali vydeli sa po 18 rokoch a bum laska ako hrom !su spolu vyse 2 rokov a nevedia si bez seba predstavit zivot ...bojuju za svoju lasku..na jednej strane jedny rodicia to chapu alebo lepsie povedane je to tvoj zivot na druhej strane druhy rodiacia strpucuju zivot vyhraskami ... je mozne mat takyto vztah bez akehokolvek strachu ???je to trestne? alebo nie ...mam precitanych vela prispevkov ze su 100 ludi takto zosobasenych a maju deti ...viem riziko s detmi tam je ...moze sa teda sesternica s bratrancom zobrat pls o odpovede dakujem ....
Bratranec a sestranica, je to incest?
co sa ti to hnusi ked sa raz niekto narodi s inou orientaciou? co ho dáš utratiť?
wayya, radšej by si brala syna gaya? No vidíš a mne sa zasa toto hnusí
no, ked my sme moralisti, ty si automaticky amorálna. sama si sa zaradila.
excel, ako môžeš toto porovnávať???? to sú dve úplne odlišné veci :DD ...
radšej by som brala dcéru lesbičku, akoby mala spávať s mojim synovcom ...
je to choré!
darkdark, tvoja narážka na moje deti je úbohá ale pobavila ma, moralistov tvojho typu nemusím
naco sem miesas este aj homosexualov?
ked ti to pripada normalne, ok. asi tiez spavas s bratrancom :)fuj
wayy, oni tu bibliu beru doslovne? :D
jajka01, vo vyspelých krajinách sú legálne sobáše medzi homosexuálmi, môžu vychovávať deti, to je normálne a toto nie je? A opakujem, nerodia sa z takých vzťahov postihnuté deti. Preštuduj si čosi o tom. Robili sa prieskumy a nič také nebolo preukázané.
jajka, nemá to zmysel, ona je už rozhodnutá :D
no mne je z toho normálne zle .. na grc..
nepoznám žiadnych bielych ludí, čo takto spolu žijú.. iba cigánov .... pfuj
Maros, minule som sa ja nad tym zamyslala a spomenula som to pred rodičmi, velkými krestanmi :D ... skoro až hádka bola, ale mudry argument nebol žiadny :DDD ....
Maros75 - tak eva bola vytvorena z adamovho rebra, asi klonovana. takze technicky je to jeho dvojca. :)))
niccol, mozte spolu byt, vziat sa, mat deti bez pravnych nasledkov (negativnych). jedine, co vam hrozi je spolocenske odsudenie a dementne deti.
excell... tvoje deti su v poriadku?