bratranec a sesternica sa nikdy nepoznali vydeli sa po 18 rokoch a bum laska ako hrom !su spolu vyse 2 rokov a nevedia si bez seba predstavit zivot ...bojuju za svoju lasku..na jednej strane jedny rodicia to chapu alebo lepsie povedane je to tvoj zivot na druhej strane druhy rodiacia strpucuju zivot vyhraskami ... je mozne mat takyto vztah bez akehokolvek strachu ???je to trestne? alebo nie ...mam precitanych vela prispevkov ze su 100 ludi takto zosobasenych a maju deti ...viem riziko s detmi tam je ...moze sa teda sesternica s bratrancom zobrat pls o odpovede dakujem ....
Bratranec a sestranica, je to incest?
spytaj sa sama seba ci si schopna takto zit, ked sa vam narodi postihnute dieta len koli vam, koli vasej "chybe" ze ste srali na to ze ste rodina...ci dokazes sa potom o take dieta postarat, ci vas to nakoniec nezlomi a nerozidete sa lebo taka vychova da zabrat... budete mat potom vycitky a vsetko pojde do haja. stoji vam to za to pokazit dietatu zivot? treba mysliet aj na tieto veci nielen na to ze vam to klape ze sa sexualne pritahujete. Toto robia jedine degesi ze sa trtkaju medzi sebou a ako to potom vyzera??? ja za taketo vztahy niesom lebo trpia deti, trpi cela rodina...
My tu riešime veci, na ktoré si vie každý odpovedať sám:D
Ak sú takí ľudia spolu, tak sa ich spýtajte: je.e vám, ľudkovia, poriadne?
No čo ja viem, dosť ľudí rozmýšľa ako v stredoveku a mnohí sa snažia tieto predstavy o temnom živote živiť ďalej, lebo sa na tom dá dobre zarobiť:D
no ohladom tych deti by som sa poradila s lekarom ze ake su tam rizika
no ano, vidim, ze pre niektorych este stale trvaaa :D
Ja by som povedal k stredoveku asi len toľko. Neskončil, trvá! Středověk neskončil, středověk trvá, sme černí andělé a ty si byla prvá holka:D
moj nazor:zoberte sa,no deti nemajte,to je riziko
wayya a jankaaa
ale vy tu vsetci riesite moralne hladisko a na to sa ona predsa nepytala
to ci to je chore to otazka nazoru...ja na to nemam napr.vyhraneny nazor...no je to legalne
no podla mna je to úplná blbosť toto!! takéto vzťahy do rodiny nepatria .. toť môj názor