bratranec a sesternica sa nikdy nepoznali vydeli sa po 18 rokoch a bum laska ako hrom !su spolu vyse 2 rokov a nevedia si bez seba predstavit zivot ...bojuju za svoju lasku..na jednej strane jedny rodicia to chapu alebo lepsie povedane je to tvoj zivot na druhej strane druhy rodiacia strpucuju zivot vyhraskami ... je mozne mat takyto vztah bez akehokolvek strachu ???je to trestne? alebo nie ...mam precitanych vela prispevkov ze su 100 ludi takto zosobasenych a maju deti ...viem riziko s detmi tam je ...moze sa teda sesternica s bratrancom zobrat pls o odpovede dakujem ....
Bratranec a sestranica, je to incest?
lentilkaaa ja viem, asi preto ze som to kopirovala odtial.
len sa mi to nezda lebo som cely zivot v tom ze je to incest v pravnom zmysle slova .. nie len moralny.
nicol, tiež za nezammilujem do hocikoho, koho stretnem :D
A potom majú mutantov, magorov alebo rovno kozmonautov:D
Poznam veľa takých ľudí ktorí sú zobrany a majú zdravé deti...my sa milujeme a ked niekto povie ze je to nechutné je to jeho názor Pretoze ten človek nevie čo citim....nemôžeš odsudzovať človeka AK Ho nepoznas a iba preto ze sa zamiloval ...
incest to nie je. Ak to obom vyhovuje a nemajú s tým problém, tak to je podľa mňa v poriadku.
Deti sa dajú vyriešiť aj darcovskými spermiami ak by sa báli nejakých genetických poškodení, ktoré však nemusia nastať.
incest ako vysity
potom su tu take zmutovane deti
Iné je ak takéto deti vyrastajú spolu - vtedy je to vzťah blízky vzťahu súrodeneckému - a iné je ak sa vidia po prvý raz v dospelosti. Zamilujú sa a bolo by surové takúto lásku odsudzovať a brániť jej len kvôli predsudkom. Z príspevku je vidieť že sami sa trápia, ale bojujú a to je mi sympatické. Ako tu ktosi povedal je treba si dať urobiť testy kvôli potomstvu, ale všetko môže dopadnúť dobre.
takto sa množia len cigáni ...
Podľa mňa je to incest. Neviem ako by som reagovala ja keby sa mi stalo niečo podobné ale asi by som sa sama sebe hnusila. Mať niečo so svojou vlastnou rodinou... no ja neviem. Ale je na tebe ako sa k tomu postavíš.
roza...+ surodenci