Bratranec a sestranica, je to incest?

Príspevok v téme: Bratranec a sestranica, je to incest?
niccol

bratranec a sesternica sa nikdy nepoznali vydeli sa po 18 rokoch a bum laska ako hrom !su spolu vyse 2 rokov a nevedia si bez seba predstavit zivot ...bojuju za svoju lasku..na jednej strane jedny rodicia to chapu alebo lepsie povedane je to tvoj zivot na druhej strane druhy rodiacia strpucuju zivot vyhraskami ... je mozne mat takyto vztah bez akehokolvek strachu ???je to trestne? alebo nie ...mam precitanych vela prispevkov ze su 100 ludi takto zosobasenych a maju deti ...viem riziko s detmi tam je ...moze sa teda sesternica s bratrancom zobrat pls o odpovede dakujem ....

J111

Témy sú tu všelijaké, ale moje boli tŕňom v oku. Že som sa pýtal na mágiu, čo na tom? Je tu kopec takých istých tém a nikto ich nemaže, ale moje v sekunde.

xy:)

a to, ze je to pravne povolene nie je teda ziadna vyhra, aj tak vsetci vieme, ake maju zakony medzery a toto je ukazka jednej z nich..

J111

Ale jajka, nestojí to za reč. Ale to vedeli, traja mi čosi napísali a už bola moja téma preč. To len za to, že napísali pravdu o tých farároch? A čo my za to môžeme? Či o tom sa nesmie rozprávať? Amen.

J111

Toto je čo za téma, už som fakt nasratý. Podľa mňa ide len o formu exhibicionizmu, niekto sa chce ukazovať.
Dobre, ak ho miluješ, tak si s ním buď, ale rátaj s tým, že ťa budú pekne ohovárať, lebo chlapov je dosť na Slovensku. Podľa mňa je to len tvoja pohodlnosť, že si sa akože zaľúbila do bratranca. Bol asi viac po ruke. To na iného chlapa nemáš? Však mne by otec hlavu odtrhol, keby som šukal so sesternicou, však je to nielen proti zdravému rozumu, ale aj proti krvi a to už je sila.