Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bratranec a sestranica, je to incest?

Príspevok v téme: Bratranec a sestranica, je to incest?
niccol

bratranec a sesternica sa nikdy nepoznali vydeli sa po 18 rokoch a bum laska ako hrom !su spolu vyse 2 rokov a nevedia si bez seba predstavit zivot ...bojuju za svoju lasku..na jednej strane jedny rodicia to chapu alebo lepsie povedane je to tvoj zivot na druhej strane druhy rodiacia strpucuju zivot vyhraskami ... je mozne mat takyto vztah bez akehokolvek strachu ???je to trestne? alebo nie ...mam precitanych vela prispevkov ze su 100 ludi takto zosobasenych a maju deti ...viem riziko s detmi tam je ...moze sa teda sesternica s bratrancom zobrat pls o odpovede dakujem ....

xxxxxxxxxxxx

J111 taku temu o magii by som vytala radsej jak tieto zmagorene temy... v kazdej teme sama zufalost a naivita.

tpch

Poznala som rodinu (nie romskej narodnosti), kde boli manzelia bratranec a sesternica, pricom bol medzi nimi takmer 20rocny vekovy rozdiel. Mali spolu 8 deti-3 dievcata a 5 chlapcov. Traja z tychto surodencov dostali tazku schizofreniu, hoci rodicia boli psychicky aj fyzicky zdravi a v rodine sa tato choroba v minulosti nevyskytovala. Ale geny sa tam v tej rodine latentne prenasali a nahodou sa trikrat stretli pri pocati potomkov...
Tolko moja skusenost. Je to proste riziko.

xy:)

a tak suvisi to so zdravim, hned vieme, ze dvaja hlavni akteri to zrejme nebudu mat naporiadku v hlave.. len by som to hodila skor to kolonky psychicke problemy

J111

A to som sa pýtal na kresťanstvo ako také!!! Pozor na to! Dobre, nesúvisí so zdravím, ako aj ani táto téma:DDD

jajka001_

j111 zaloz este raz:)
nabozenske temy su tu zakazane lebo sa vzdy zvrhlo na hadku a urazanie
raz tu ale bola velmi pekna tema nikto sa tam nehadal tak to chvilku aj vydrzalo, potom ju tusim ale tiez zrusili