Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.
Kto sa zoznámil cez net?
Budem sa snažiť dodržiavať tieto tri veci: 1. NIKDY nezavolám muža na druhéstretnutie, 2. NKDY prvá nenavrhnem sex a to najhlavnejšie: 3. NIKDY mužovi nepoviem ai nenapíšem, že som do neho zamilovná!!!
ja som sa s mojim zoznamila cez net.nebola to prva zoznamka ale asi najdlhsi vztah s pomedzi vsetkych internetovych a normalnych.sme spolu 4 roky.
macka...problem nie je v chlapoch ale v tebe....no mozno su nevsimavi...a co? ty si zasa strasne netolerantna ked odpises niekoho za to ze si nevsimne volaku sprostost v profile....
nemas problem s chlapmi ale sama so sebou...nikto nie je dokonaly
Mačka, na to, ako sa neustále celý život len rozčuľuješ a sťažuješ kvôli mužom, vyzeráš fakt dobre.. človek by si myslel, že pri tomto tvojom športe (nadávanie na chlapov) budeš mať vrásky pomaly aj na jazyku ;)
nebud tak moc upriamena na seba. ved dobre, ze mas tie info uvedene v profile, myslis ze niekto, kto si tam pise aj s 20timi ludmi naraz si to nejak vsima, alebo pamata? nie vsetci to beru tak vazne ako ty, na to by si mala pamatat
preco ta to vytaca..sak mu na to nieco vtipne/ mile odpovedz, ci ma slabe dioptrie ked to tam nevidi
macka, nenechaj sa vytacat hlupostami, bude sa ti zit lepsie
a ten 23rocny z prace nie je dobry, ci ako? :D
Keby som nebola náročná, už niekoho mám Ale na pokeci sú čudáci. napríklad idem vyskočiť z kože, keď niekto mi dá otázku, ktorá je zodpovedaná v mojom profile. stačí si len prečítať. keď už pri prvom kontakte sa muž takto správa a je nepozorný a lenivý, ako môžem čakať, že mi v budúcnosti bude oporou. príklad: Mám tam uvedené, že ma baví plávanie. A niekto sa trebárs opýta, že aký šport robím a to ma ide dožrať.Okrem toho pokec je ako stránka nespolahlivy, lebo obcas sa stalo, že ráno mi prišla rp, ktorú niekto poslal večer a pritom večer som mala pokec otvorený.Ačo sa týka fotky, niektorí sa nudia a písali by, aj keby som vyzerala ako Mariangela.
biela mačka...tak si odtial vymaz fotku...ja som ju tam nemala a nasla som chlapa ktoreho zaujala najskor moja povaha a az potom som mu ukazala ako vyzeram
ja som sa tak zoznamila a funguje to...bola to viac-menej nahoda...nehladala som partnera...len som sa nudila doma...a zistili sme ze mame vela spolocneho a tak sme sa po case stretli a je z toho laska
no, adam, z toho co si o nej minule pisal sa neda povedat ze je to daka vyhra zase:) klamala ti ze je mladsia, ze nema deti a este cosi tusim, nie kazdemu vyhovuje takyto pristup:P cize ked sa zena ozve sama od seba tak sa treba mat na pozore asi..
Tiez som priatelku spoznal na pokeci. Chodil som, hladal, vypisoval inzeraty a nic. Potom ma ona oslovila, ked som uz necakal. Myslel som, ze reagovala na nejaky inzerat, ale nie. Oslovila ma vtedy na zaklade profilu.
Takze ako to tu vychadza, staci sa iba nesnazit :)