Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.
Kto sa zoznámil cez net?
xxxxxxxx...tiez som to postrehla...macka si chce len pokecat...nechce pomoct
alchemist...nic mi nenataral :)))
my sme si splolu dlho pisali takze s´me sa relativne poznali... a potom sme sa stretli a dlho rozpravali sami dvaja a zrazu bola ruka v rukave :DDDD
a stale to iste dokola a zase vymaz tuto temu a zase zaloz taku podobnu a zase rozoberaj to iste a ignnoruj nase rady ...inych sa nedockas neviem co od nas vlastne chces??? ty rady nepotrebujes ty sa nemas len komu asi vyzalovat...ignorujes co ti piseme lebo sa ti to nepaci. ked ti tu sto ludi napise ze chyba je niekde inde aj tak to nepochpis lebo to pochopit nechces. toto iste si rozoberala aj v minule teme. radili sme ti tam ty si sa urazila a nechala temu vymazat teraz zacinas zas... komu niet rady tomu niet pomoci...
ten chlapík sa asi naštval za to, že píšem o svojich problémoch na nete...a čo? On mňa urazil ako prvý, keď ma odmietol, Už posledné info o ňom - je rozídený dva roky, chýba mu sex, mna odmietol a dokonca nemal sex ani s tou predo mnou, iba s jeho dlhoročnou priatelkou...takže z toho vyplýva, že je stále zamilovaný do dlhoročnej, tak na kiereho šlaka si hladá inú partnerku? Nech sa dajú dokopy. Samozrejme, ked som mu to napísala, že je určite zaľúbený do dlhoročnej, tak nereagoval. A tiež nemá logiku, ked muž a žena začnú, ale chlap to stopne! To ženy robia predsa! Ale už škoda slov na neho odo mňa.
lenže ja som od detstva taká, že stále v napätí, už ako 10ročnej sa mi v strese potili ruky a vtedy som nevedela, čo je sex...takže či o rok, či o sto rokov, vždy budem pri stretnutí s mužom, ktorého budem chcieť, v napätí
ste ma pobavili aj ja vas pobavim :-) ked sme pri tychto americkych filmoch ze vyspime sa spolu na tretom rande :D my sme si to z prce povedali s mojim priatelom ze dodrzime to ako v romantickom filme :-D more ale karalo nas hned na prvom rande a my ze nee pockame aby sme nevyzerali jak nadrzanci co nevedia bez toho zit, prislo druhe rande uz som ostala len v priesvitnych tangach no nedala som mu prislo tretie rande a ja som dostala kramy takze sme museli cakat ovela dlhsie! :-D tak sme to potom oplakavali ale po kramoch sme na seba hned vyliezli a lutovali ze sme sa nevyspali spolu hned na prvom! :D je to trvaly 4 rocny vztah nic sa s tym nepokazilo ale smejeme sa na tom dodnes ako sme si "planvali" ale osud to zariadil inak :D
lentilkaaa: a co take pekne ti nataral ? to by ma skor zaujimalo :) mne osobne sa to nepodarilo ani na prvom ani na druhom a potom to uz bolo pase ...
alchemist...no ja som to tak nokdy nebrala a asi mi to ani nikdy tak nevyslo ze zrovna tretie rande to bolo :)))
ale je vela zien co to berie ze presne na tretom rande to musi byt...chore podla mna...ktovie co robia ked maju vtedy menstruaciu? :)))
TAK ked si si vybudovala odpor co potom cakas?ze vsetci ti skocia k noham?ver mi ze ak sa citis zle muzi to s teba citia a nemaju ti preco napisat.ak sa ale citis dobre dobra energia okolo teba je a to chlap vyciti.
niesi vysporiadana zo svojimi problemami tak ako si chces najst partnera?daj si odychovy rok.chod na masaz,cvic,zacni sa ucit jogu,relaxuj,urob nieco pre to aby si bola v absolutnej pohode.a potom ked dosiahnes bod kedy bude tvoje telo absolutne v poriadku a v norme,potom skus sadnut za zoznamku a uvidis ten rozdiel.uz prestan vsetko silit.
zase sa budem opakovať..ale keď ma odmietne muž, ktorý dva roky nemal sex, tak ma to vie nahnevať
a ešte aj to ma naštvalo, že sme začali, no odmietol pokračovať...
a už ho nechcem, sa nebudem prosiť
ale nebudem navrhovať prvá aj kvôli tomu, že sa bojím odmietnutia
a lentilka 9:27 s poslednou vetou súhlasím a tlačím preto, lebo....