Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.
Kto sa zoznámil cez net?
v práci mám iba 23ročného kolegu..a inde nechodievam aked ma nejaký muž osloví, tak taký, čo vyzerá ako blbeček :-(
nijak ti nepomoze, ked si budes zrazu vo velkom uzivat, z extremu do extremu ides..budes sa citit aj tak naprd..a v praci? v kolektive, nikto nic? asi hladas na nespravnych miestach
a s tym uzivanim si -naozaj opatrne, nieze este nejaku korelu chytis :) ked uz si ťuky, tak aspon na zdravi si daj zalezat
rýchla pošta, to je forma akou sa komunikuje na pokeci. nieco ako kratka sprava, rychlo prenesena. forma četu.
:maoam - RP - rýchla pošta:)
pripadam si teraz sice ako brzda, ale co je to RP?, dakujem za vysvetlenie
oprava: RP
a neviem, ako sa ja vtieram na pokeci, skôr mne posielaju šibnutésms len na základne fotiek
a čo teraez? nikto ma nechce na vážny vzťah, to si nemôžem ani užiť?
:biela mačka - hlavne si ty všimni, že všetci tí, čo ti písali, že majú šťastné vzťahy a našli sa cez pokec, že sa vôbec nehľadali!!! bola to náhoda a nie bláznivé hľadanie, obťažovanie a vtieranie sa chlapom na pokeci ako to robíš ty.
A len tak btw. päť ŠŤASTNÝCH rokov s niekým je podľa teba nič?????Sa pozri na seba, máš 37 či koľko, jedno tragikomické manželstvo, ak sa to vôbec tak dá nazvať, každý chlap o kt. máš záujem od teba uteká kade-ľahšie a nechce s Tebou nič mať, vyhliadka hocakého aspoň priemerného vzťahu - žiadna, vyhliadka na deti - takisto žiadna a ty tu napíšeš, že pať šťastných rokov je nič?????
potom sa nestazuj ked "beries co sa ti ponuka" to je cista zufalost