Kto sa zoznámil cez net?

Príspevok v téme: Kto sa zoznámil cez net?
biela mačka

Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.

AdamKrt

biela mačka Dnes 18:28 - to bola len dobre mienena rada. Ale ak chces, napis este dalsich 20 rovnakych tem... :) Pokial nepochopis, co robis, tak sa stale budes motat v kruhu.

anamarie

biela macka, dakujem ti. Asi som mala velike stastie, lebo takeho vysnivaneho chlapa som dostala, ze som ani nedufala v take cosi. Aj tebe zelam taketo stastie.

beskyd

ja som spoznal cez pokec uzasne dievca a keby som jej bol hoden a zasluzil si ju, mozno by mi dala sancu, ale viem ze by to bolo apriori proti prirodnym zakonitostiam a v rozpore s jej opravnenymi zaujmami pokial ide o proces selekcie partnera, ktory by jej v kvalitach bol aspon ako tak rovnocenny, ak je to vobec mozne.

alenka_maxova

biela macka, ale ja som nikoho nehladala :) Cize to bola obrovska nahoda, ze som prave bola na nete a prave v tej chvili mi napisal moj terajsi priatel. Fungujem na pokeci od svojich 14 rokov a vzdy som si pisala len s kamosmi, ak nebola mozna ina forma komunikacie. Cize neviem ti povedat za aky cas som tam nasla normalneho muza, kedze som si o ziadnom nemyslela, ze je normalny a preto som nepisala s nikym, koho som nepoznala. Vravim, toto bola nahodou :)

J111

Ale trochu zartujem, mozno by aj so mnou bola, ale sme od seba velmi vzdialeni a ja neviem, ci keby sme sa stretli, ci by z toho nieco bolo. Neoplatilo by sa mi chodit az taku dialku:DDD