Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto sa zoznámil cez net?

Príspevok v téme: Kto sa zoznámil cez net?
biela mačka

Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.

lumira

Ahojte. Aj ja som dlho hladala niekoho cez net. A neslo to. Az ked som to vzdala a z nudy som klikla na môjho draheho... a sadli sme si neskutocne. Zamilovala som sa do tych pismenok. Po 3 dni sme si uz volali a do tyzdna sa stretli. Keby som zila aj 3 zivoty... nestretla by som tak uzasneho cloveka. Takze si myslim, ze vsetko je to o ludoch na akych na zoznamke stretnete. Ale ak môzem doporucit. Budte samy sebou, na nic sa nehrajte, nic nezvelicujte a budte uprimny. To sa oplati.... vela stastia...

alchemist

lentilkaaa, ja som si stale myslel ze to pravidlo 3 rande je len z tych blbych americkych komedii... ale asi som sa mylil :)

lentilkaaa

bibisa...to je jasne ze casom sa to vytrati....ale ked ta spontannost nie je ani na zaciatku tak to je uplne o nicom...
no ja som si myslela tiez ze ma bude povazovat za stetku...ale chvalabohu ten moj je taky pohodovy typ a casom sme sa spolu na tom smiali ze ako sme na zaciatku nestracali cas :)

User_37597

presne.ved ja nehovorim ze netreba troska planovat.kludne ale planovanie by som si nechala na neskor.potom toho planovania bude az az.ani ja som necakala pri mojom "prvom" partnerovy dlho.po tyzdni som sa s nim vyspala ale to preto ze som to tak citila.na jednu stranu viem co chlap potrebuje a nebudem ho natahovat a na druhu stranu pozeram aj na svoje potreby.ani s momentalnym som necakala dlho.nechcela som aby si o mne myslel ze som nejaka stetka ale ja som ratala s tym ze ked sex bude ze to bude pokracovat normalnym klasickym vztahom. a nemylila som sa ;)
ved to ta spontannost ma byt na zaciatku lebo potom sa automaticky vytraca po case zo vztahu.myslis ze sa teraz po 4 rokoch s priatelom tak spontanne hodinem o zem a pomilujeme sa? :Dpcheeee kde su tie casy :D

lentilkaaa

bibisa...suhlas...ja napriklad nie som lahka zena ale co cert nechcel so sucasnym priatelom sme mali sex hned na prvo stretku :) a co? proste sa stalo a napriek tomu sme ostali spolu a lubime sa...chcela som tym povedat ze je to individualne raz to pride po desiatich stretnutiach raz hned na prvom :) neda sa to zaskatulkovat ze tretie rande a sex...kde sa stratila spontannost a tuzba...?

User_37597

TY mas vsetko s idealizovane tym stylom ze vo vsetkom vidis postupnost!!! :napr:
"uz sme boli spolu 3x vonku,tak by sme sa uz mali spolu vyspat" a v tom momente zacnes na neho tlacit.ako je mozne ze chces mat vsetko presne rozplanovane a presne nacasovane?
nechaj vsetkemu volny priebeh a nesnaz sa stale tlacit.ty tlacis na vsetkych.na seba,chlapov,ludi na vsetkych proste.potom sa divis ze nemas nikoho.

lentilkaaa

tak macka.....v prvom s tebou suhlasim ja by som tiez muza prva na stretko nevolala...co sa tyka sexu..preco nie?pokial je podla teba na to spravny cas, mozes ho tym len úrijemne prekvapit :) a co sa tyka tretieho...pisat niekomu ze si zamilovana je trapne, take veci sa hovoria do oci, ale ked si si neni ista tak mu to nemusis hovorit prva

no qakolvek to ze sa budes drzat tychto zasad nie je zarukou pre nic...podla mna je tvoj problem v tvojom podvedomi...akosi mam pocit ze si si voci muzom vybudovala odpor