Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.
Kto sa zoznámil cez net?
A čo AK Už NIKOHO NA VážNY VZťAH NEZOžENIEM, Há??? tAK BERIEM, čO SA MI pONúKA.
ja sa najprv musím dať zdravotne do poriadku..idem sa další týžden objednať na laparoskopickú operáciu, našli mi cystu na vaječníku (zaujímavé, žena pohotovosti, moja gynekologička pri ultrazvukovej prehliadke nezistila nič) a snad mi to upraví cyklus. lebo keby som mala partnera, tak si ani nemôžem naplánovať intímny večer, kedže nikdy neviem, kedy mi to príde. A gynekologyčka ma s prepáčrením za výraz serie, lebo ona vraj nerobí hormonálny profil!!! Sorry za odbočenie od témy. Inak niektorí muži sú nesmelí a za živý svet ženu neoslovia, preto idú na net, ja dúfam, že nie všetci sú tam úchyláci.
biela mačka Dnes 21:12 - fajn spravanie sa, ked chces sex. Takto sa bude tazko hladat Ti niekto na vazny vztah. Ked takeho najdes, tak po takom spravani, pojde asi kadelahsie. Smutne.
nieeee..z netu nikoho nikdy !!!preboha ...
ja som mala z netu..a dakujem ...tam chodia vymetenci .najma na pokec...:neodporucam :(sklamanie obrovske
Ale jedna vec je istá. Už NIKDY!!! prvá nepoviem ani nenapíšem mužovi, že som do neho zamilovaná, aj keby s adialo čokoľvek a nikdy mu prvá nenavrhnem sex..lebo chlapi si vyznanie lásky nevážia. Pokiaľ to povie prvý mne a budem to aj ja cítiť, tak mu to poviem. Ale strápňovať sa pred niekým, kto o mňa nestojí. To nemám za potreby. Nedávno mi jeden, s ktorým som sa stretla 4x napísal, že sa mu páčim a chcel by.OK, zachovala som sa netradične, nikam som ho neposlala, ale odpísala som mu, že som voľná a súhlasím. Prečo nie. S ochranou samozrejme.Možno sa niekomu aj páčim.
co sa tyka toho hned na vec...kazdemu to vyhovuje inak...poznam ludi u ktorych to tak iskrilo ze hned na prvom rande boli SPOLU, ini po tyzdni, niektori po mesiaci a aj po troch...
zavisi to aj od povahy cloveka, niekto potrebuje mat istotu ze je to pravy/prava a pocka nejaku dobu, niekto nema zabrany...
a niekto ta chce iba vyuzit
je tazke poradit v takejto veci, ale asi by som pocuvala svoju intuiciu :)
drzim palce, aby si si nasla toho praveho, ci uz cez internet, inzerat alebo aj na ulici ako sa stalo mojej kamoske ked bola so psom vonku :) chalan sa spytal ci by ho nechcela tiez vyvencit :D a zabralo to :D
ja som sa zoznamila s mojim priatelom uplne nahodne, ani som nehladala len ma zaujimalo, ze co to tych ludi na tom pokeci tak bavi, takze prvy a posledny krat som bola na pokeci- a on mi napisal a tak sme si neskutocne sadli, ze sme uz spolu 4 roky (ja viem nie je to este 10 a viac). Byvame spolu 3 roky a sme stastni, nikdy by som nemenila :)
inac, spociatku som sa strasne hanbila, trapila..nikdy som nechcela aby som si nasla lasku cez internet (asi moj predsudok) ale stalo sa :)
a ty co sledujes tymto? ze tu ta ludia ukludnia ze na inzerat si najdes chlapa??? :-D a este ze za aky dlhy cas? ved to je taka vec ze to sa neda stopnut ci povedat za ako dlho si takou formou priatela najdes... Na inzeraty v dnesnej dobe malokto odpovie ja napriklad som take inzeraty nikdy nevyhladavala. Ludia skor uz ked nevedia nadviazat kontakt normalne idu na pokec a pisu si... nahodis konverzaciu a kecas, kecas...ja som si pisala s vela chlapmi na pokeci pred rokmmi bavilo ma to ale stalo sa ze niekto napisal a jeho styl pisania ma vobec nezaujal, takym som proste neodpisala a neriesila som ich viac vobec by ma nenapadlo sa nad tym tak znervoznovat ako to robis ty chodis sa sem stazovat ake rp ti posielaju.. ved rp zatvor ked sa ti nepaci a nereaguj... pis si len s takymi co ta nejako zaujmu. Ja som si takto nasla par uzasnych kamaratov pisali sme si aj dva tri roky az sme sa stretli a zacali sme chodievat uz na pivo ako kamosi. Kazdy ma ine tempo nieje kazdy naprogramovany ako ty ze hrr hrr ideme do vztahu a potom hrr hrr aky su to debili...ale teba ked vytoci uz len rp ze "co robkas" tak pochybujem ze takouto formou si tiez schopna nejaky rozhovor viest...najlepsie je kecat o blbostiach a nechat tomu vlny priebeh netlacit necakat od rozhovoru hned dlhy krasny vztah. Treba to brat ako zabavu.
Ja co posledne roky sledujem je to len smola, divni ludia, dost cudakov :(
no a tento tyzden co sa mi podarilo stretnut smutne no :( nechala som sa oklamat ...
Ja som sa s manželom zoznámila cez inzerát na zoznamke, už je to viac ako 9 rokov, 6 rokov sme manželia, šťastní podotýkam, takže ešte dlho budeme :-)
Dá sa to, keď sa chce, sú tam aj normálni ľudia, len ich treba nájsť