Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.
Kto sa zoznámil cez net?
Ja som si manžela našla tiež cez internetovú zoznamku. Priznám sa, že mi trvalo, kým som sa na to odhodlala, ale vyplatilo sa:). Písali mi rôzne "týpky", ale akosi som už z toho ich prejavu a komunikácie vyzistila, ktorý je v pohode. S manželom sme si najprv chvíľu písali, potom sa stretli a odvtedy sme spolu. A je nám spolu výborne:)
pokiaľ len oči a nie granáty :-)
mne sa tiez raz zle podarilo odhadnut zmyslanie jedneho chalana. Hadzal na mna oci akoby somnou nieco chcel mat, nadviazal somnou kontakt volaval ma von, na prechadzky, do baru atd...rozpravali sme sa...bol mi velmi sympaticky tak ma to aj tesilo... raz sme boli von a sedeli sme tak spolu a zacal balit jedno dievca v bare. tak som ostala zarazena..neskor som sa s nim este stretla a on mi povedal ze on vo mne videl na prvy pohlad butlavu vrbu, kamaratku ktorej mohol povedat vsetko ...takze preto pisem ze aj ty si si to mohla inak vysvetlit...
vies to su len take dohady lebo ako pise xy:) nepozname ho on tu bohuzial neprispieva tak si nevieme predstavit co tam vsetko moze byt... to musi vediet sam...ak ti to nepovedal tiez mal svoj dovod bud sa hanbi ist s pravdou von, alebo mu je trapne ...ja tiez niekedy trepnem kamaratovi juuj mam chut na sex, ale to neznamena ze s dotycnym chcem spat vies... ty si si to mozno tiez zle vylozila.
lentilkaaa: aha, nejak som nepostrehol, ze ste sa poznali virtualnou formou :)
xxxx teraz aj súhlasím, ale aj tak budem oponovať ...tak prečo si teda hľadá novú známosť? Čaka snad, že nájde ženu, ri ktorej zabudne na bývalú?
a mozno je tiez taky zufaly ze si hlada priatelku ale kedze nema este vyriesene v hlave stare problemy nieje vyrovnany s rozchodom tak proste ma urcity blok ktory mu brani ist s inymi zenami...
ako ti niekto moze pisat co si mysli o danom chlapovi, ked ho tu NIK nepoznaaaa???? chapes uz? a z tvojho opisu si to nikto ani netrufne, lebo si zaujata a pises si iba to, co chces. cize objektivneho opisu nejakeho chlapa sa od teba nedockame nikdajs..
a co k tomu chlapikovi? tak proste s tebou nechce spat mozno ho nepritahujes. treba sa s tym zmierit a ist dalej nevracat sa k tomu. To ze ta odmietol ma urcte svoje opodstatnenie. bud to co som napisala, bud to ze naozaj miluje svoju ex priatelku... mozno nieco uplne ine...
a keby ste pre zmenu mi neradili nič, ale napísali, čo si myslíte o tom mužovi? To sa nedá?