Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.
Kto sa zoznámil cez net?
tam chlapi sa venujú hlavne činkám a po ženách nepozerajú :-(
a moje druhé hobby je nadávať na mužov
netreba ani aby si mačka robila čiarky, stačí si vyfiltrovať jej príspevky a tam sa to dá pekne zrátať, koľkokrát za mesiac sa stretne vždy s dakym inym chlapom:D:D
to je uz vlastne celkom slusne hobby :-)
namiesto stretiek by si mohla zacat chodit do fitka, vies aka kocka by z teba bola zanedlho? postavu mas uzasnu, predpoklady perfektne a vo fitku iste narazis na normalnejsich ludi, ako na pokeci, ci kam to chodis hladat
začnem si robiť čiarky a začiatko februára sa ma opýtaj
biela macka, kolko stretiek absolvujes priemerne za mesiac?
no, na dalšieho inteligenta som natrafila...pri stretku mi povedal, že tá krava si našla chlapa cez net, s ktorým jebala - to som akože prepočula..a ked som sa ho opýtala, ako strávil Sillvewster, poslal mi odpoved, že sa opil a jebal tak, až posteľ sa zlomila..ja som na zto zareagovala, že nemám záujem a on mi na to odpísal, že aj tak som škaredá a podobne..no
no, na dalšieho inteligenta som natrafila...pri stretku mi povedal, že tá krava si našla chlapa cez net, s ktorým jebala - to som akože prepočula..a ked som sa ho opýtala, ako strávil Sillvewster, poslal mi odpoved, že sa opil a jebal tak, až posteľ sa zlomila..ja som na zto zareagovala, že nemám záujem a on mi na to odpísal, že aj tak som škaredá a podobne..no
ahoj...ja čo sa týka mojich osobných skúseností pokladám a NEMOŽNÉ nájsť si chlapa cez net...neviem teda, ja som tam asi ešte na nikoho normálneho nenatrafila...presne ako hovoríš, všetci si pozrú fotku a potom píšu bez toho, aby si o tebe niečo prečítali...a väčšina z nich ani poriadne neovláda gramatiku, čo sa môže zdať ako maličkosť, ale mňa to vytáča k smrti...ale čuduj sa svete, mám kamošku, ktorá si našla frajera na pokeci, to mala vtedy asi 15 rokov a stáále sú spolu...už to bude 6 rokov...mám pár kamošov, ktorých som spoznala cez net, ale väčšinou mám takú skúsenosť, že ľudia v skutočnosti nie sú takí, ako vyzerajú na nete
alchemist...to je jasne ze sme sa uz trosku poznali (aj ked len virtualne)...to by zas bolo trosku divne ze ahoj volam sa.... a sup do postele, nie? :DDD