Kto sa zoznámil cez net?

Príspevok v téme: Kto sa zoznámil cez net?
biela mačka

Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.

biela mačka

Ja napríklad viem, kde robím chybu. Tiež si chlapa zidealizujem, potom sa neho zaľúbim a keď ma odmietne, tak razom ho znenávidím. Je to detinské, ale jednoducho som taká

milkaAA

možno by som to nenazvala zidealizovaním ale jednoducho si len vytvoríš o niekom nejakú predstavu, neviem, možno o tom, ako sa pohybuje, ako hovorí niektoré frázy a v skutočnosti to vyzerá inak...to je celé...nie je to nič, čo by prekážalo:D

lentilkaaa

milkaa...ja som spoznala svojho priatela na nete a bol v skutocnosti taky isty ako vo virtualnom svete ( akurat mal par kil naviac- asi tam mal starsiu foto :)))- ale to mi neprekazalo,ale spraval sa rovnako a hlavne vsetko co mi pisal bola pravda

MARIANNA881

prv si over toho muza ako vyzera daj si stretko a nechaj ho trosku vriet ak bude mat zaujem na dalsie stretko tak to mozno by rad s tebou skusil ja som spoznala mojho priatela uz rok sme spolu na internete a musim povedat ze som zatial spokojna

milkaAA

hm, ťažko povedať, či horšie...neviem, ja som sa takto cez net stretla len s pár ľuďmi a aj to som si s nimi predtým dosť dlho písala...a keď si s niekým píšem, tak sa mi po čase začína v hlave vytvárať niečo také, že si predstavím, ako by to ten človek asi povedal a tak...a potom keď ho stretnem, tak proste taký nie je...nie je horší, len je proste "iný"...a tiež to bude asi v tom, že keď si s niekým píšeš, možno inak rozmýšľaš o tom čo napíšeš...niekedy je to proste také menej spontánne, ako keď si s tým človekom na živo...teda aspon ja mám ten pocit:)

biela mačka

tak ja tiež sa pozriem najprv na fotku, ale prečítam si aj profil...a môže byť ten chlap nádherný, ale akonáhle má uvedené, že fajčí, alebo svoj totálny psychologický rozbor, tak mu ani nenapíšem.

milkaAA

lost, akí sú v skutočnosti? to je predsa individuálne, nie?;) ľudia väčšinou reagujú ináč pri osobnom kontakte, ako keď si s tebou len píšu(:

mačka ale obdiv, ja sa nikdy do fázy stretka ani nedostanem:D