Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.
Kto sa zoznámil cez net?
Samozrejme netreba riskovať, ale keby sme sa až tak báli o zdravie, tak ani nejame. Príklad. Človek cestuje MHD a ide jesť do reštiky. A koľkí z nás si pred táým umyje ruky z autobusu? Predpokladám, že maximálne 10 percent. No a žltačka sa smeje. Alebo na plavárni si sadajú holými zadkami na lavičky a tiež môžu chytiť nejakú pliagu. Napríklad ja mám dve tetovania, síce zo salónu, ale tiež to bol risk...
prave kvoli tomu strachu robis blbosti
mne tak veľmi chýba sex a nežnosti,že by som plakala...a bojím sa, že už sex nebudem mať nikdy
ale je to velmi malo pravdepodobné, ze to chytis u zubara :D
ti co idu spolu na prvom "rande" dost riskuju a prave vdaka takymto individuam sa siria pohlavne choroby
ajajka, aj ked papier donesie, co ak niečo chytí, kým sa k sebe dostaneme? Aids človek môže dostať aj u zubára napríklad...
A tí, čo idú spolu na prvom rande? Tí takisto nemajú paiere, spoliehajú sa na ochranu. A myslienka, neviem, na ktorý môj príspevok si reagovala tým, že takto sa správajú 20ročné. Na to, že najprv milujem a potom nenávidím, alebo na tú ohladom sexu?
mačka tak ho pošli na vysetrenia a nech ti donesie papier ze je ok:)
ver tomu ze odmietne lebo ked chce niekto len sex, nebude kvoli tomu behat po lekaroch
preto by si mala mat sex len s niekym koho dobre poznas a kto je ochotny pre teba take nieco spravit
takze ty chces s chlapom sex ale zaroven sa bojis, ze od neho nieco chytis?
Mačka, ale uvedom si, že také správanie je možno tolerovateľné u max. 20ročnej a nie 37..
a ešte niečo, jeden, s ktorým som sa stretla 4x, mi napísal, žže sa mu páčima že by mal rád so mnou sex..lenže ja sa bojím, či niečo nechytím..aj keby išiel na vyšetrenie, môže chytiť niečo, kým sa dostaneme dookopy...lebo prezervatív neochráni ppred všetkými druhmi styku