Kto sa zoznámil cez net?

Príspevok v téme: Kto sa zoznámil cez net?
biela mačka

Ahojte, tak v prvom rade všetkým prajem krásny rok 2012. Chcem sa opýtať, že či niekto z vás, prípadne vašich známych sa zoznámil cez inzerát, či už na nete alebo v novinách a ako je s partnerom spokojný, lebo je to bieda. to platí aj pre mňa, keby som bola komunikatívna a extrovert, nájdem si aj iným spôsobom. Ale čo sa týka mužov, ktorí si hľadajú cez net, buď píšu cez mail sproatosti, alebo si riadne neprečítajú koho hľadám, alebo hneď chcú ísť na vec, prípadne vôbec nechcú sex. Čo sa vás týka, zaujímajú ma hlavne tí, ktorým partnerstvo cez inzeráty vydržalo desať a viac rokov. Ďakujem.

maruska123

boze biela macka..ked neveris tak neveris....co uz my s tym narobime..ty si to musis ujasnit vo svojej hlave,nikto ti s tym nepomoze

jajka001_

ked tvrdi ze si pre neho sexy, tak urob to o com tu stale točiš - vyspi sa s nim, aby si si dvihla sebavedomie, ktore ti byvaly pokafral. a nevyhovaraj mu ze si sexy. ked to tvrdi, tak si to asi mysli. a ak to tvrdi len aby ta dostal do postele, tak to tiez nevadi. ved sex chces aj ty. otazka je, ci sa paci tebe.

biela mačka

Ked mi muž, s ktorým som sa stretla 4x napoíše, že sa mu veľmi páčim, som sexi, ale nie je nastavený na normálny vzťah, čo s tým? Lebo to, že nechce, sa nečudujem, len či si nerobí srandičky, ked mi napísal, že sa mu páčim. Ja neverím, že by som bol apre nejakého muža príťažlivá.

beskyd

hmm, macka, bud rada ze si tak pudovo zalozena, mas to lahsie ako to promile ludi ktori tuzia len po jednom konkretnom cloveku a z roznych dovodov s nim/nou nemozu byt. sak dneska ked clovek nie je uplna troska alebo uplne prepnuty (tu by asi bolo treba v tvojom pripade trocha zapracovat...) tak si zasulozi ked sa trocha snazi, to su mi uz len problemy. najdi si nejake vyzite kamaratky akych je v mestach neurekom a tie ta zaucia jedna radost a mas po probleme, ved to su tie najnizsie biologicke potreby spolu s hladom a vyprazdnovanim tak z toho nerob taku dramu, toboz v dnesnej dobe ked kazdy tr*tka o 106 s hocikym.

Maoam

biela macka, teraz vazne, neber to prosim ako vysmech, ale seriozne myslenu otazku: nerozmyslala si nad tym zavolat si call-boy-a? mala by si neznosti, sex, diskretne, s peknym prijemnym chlapom

jajka001_

no, ja si ruky umyjem. okrem toho, v restike sa jedava priborom, takze mala moznost ze prides do styku s jedlom. riziko je vzdy a vsade ale sexovat s neznamym clovekom je velmi riskantne. nielenze nevies ci nieco ma ale je to vysoko pravdepodobne pretoze u promiskuitnych jedincov je riziko nakazy velmi vysoke.