Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plánujem tehotenstvo v 2012

Mauerka

Caute babule,
k tomu obmedzovaniu - ja som sa nad tym tiez zamyslala, ale je to zbytocne. V nimam to asi takto:
pokial sa oplodnene vajicko uhniezdi, trva to tych cca. 10 dni. Dovtedy je vyzivovane same o sebe, nie nejak cez krv matky. A my, ktrote sa o babo snazime, si isto pri malom meskani menzesu budeme robit test.
Ja chodim do posilovne dost casto - pri tomto si budem davat pozor, ale nemienim s tym prestat, kym sa snazime. Jasne, ze ked by som mala pozitivny test, tak posilovnu vylucim, netreba dvihat tazke vahy, to by som uz zostala len na orbitreacku, ale nemyslim si, ze v procese snazenia sa by sme sa mali nejak "obmedzovat"

malickasom

mam taky dotaz, myslite ze sa musim v niecom obmedzovat ak chcem otehotniet? myslim to tak ze co ak otehotniem a dlho nebudem mat ziadne priznaky a budem robit nejaky fyzicky narocny sport (chcela by som zhodit 2-3 kila lebo som trochu pribrala). Alebo mozem pit alkohol? ako nemyslim opijat sa ale ked si dam obcas pohar vina k veceri alebo jedno pivco ked ideme von s kamosmi.

3nttt

dakujem baby ale vsetko co ste tu pisali som skusala. ono teraz na mna nejako nefunguje to co by normalne malo :(
inak ale tiez som este nepocula ze by susene slivky zapekali,ved skoro vsade sa doporucuju.

milada1111

susene slivky?:-DDD ti sisi ved to z toho riadne zapeka :-)nie praveze nic susene nejedz,skor by som odporucila jedla ako jogurty,ovocie a najlepsie je na to pivo,len to nemozes :-/ ale urcite nic susene nejedz skor zavarane hrusky alebo take nieco

Mauerka

Ja mavam zapchu dost casto, vlastne mozno je to u mna chronicka vec, vlaknina v tabletach, 1 denne + 1/2 litra vody k tomu.
Tie slivky som tiez pocula, ale na mna nemaju ucinok :-)
Inak ja som dostala predvcerom ms, takze pokracujem do dalsieho kola...

meduskaTN

3nttt - určite slivky- zavarane, sušene...to mi radili aj v porodnici,ked som sla po porode 1.krat....držim palce..inak-mna speka z ovocnych čajov...

3nttt

baby mam taku fekalisticku otazocku. mam problem so zapchou.ak mozte poradte co na nu :) nejake domace triky :)
ale vlastne problem zacal pred 3mi dnami.zacala som mat nevolnosti.nepisem ranne pretoze tieto su celodenne. cize som na wecku nebola uz od pondelka.mam robit paniku alebo je uplne normalne ze ked blinkam tak to inak von ist nemusi?

MeduskaTN

som sa tu par dni neukazala...
zaujimavu ebatu ste tu rozbehli
Ja som otehotnela hned na 1.pokus- ziadne meranie teploty, plone a neplodne-este aj s menstr. boli velke problemy, neprisla aj 3-4 mesiace a potom bola aj 3 tyzdne...antiku vlastne beriem na upravenie cyklu....
bol to taky experiment, ci mozem mat dieta-a mohla som :)-mala som 23....teraz mam onedlho 31 a vsetci ma varuju, ze take lahke to nebude.
Stihla som zacat a aj ukoncit VS,boli sme na dovolenke v Chorvatsku, Ciernej Hore, dobrodruzna cesta Bosnou a Hercegovinou...
malickasom, nicoho sa neboj, ked sa chce, da sa- moja sestrenka ma 3 synov - 8,6,3 a cestuju donekonecna- po celej Europe a stale- ziju aktívne a dá sa to...ked sa chce a ked je to zivotny styl...a to moja sestrenka je cica-mica a vsetko absolvuje v 12cm opätkoch-aj vylet lanovkou vo Vrátnej a aj soľnu baňu v Polsku :))))
ja jej velmi fandím!-toto leto sla s 3 detmi sama do Bulharska vlakom...no s mamou- a jej muz siel tyzden neskôr za nimi :D