Plánujem tehotenstvo v 2012

3nttt

ee. ja som zacala platit 23.1. a tam sa to prekryva. pravdepodobne som otehotnela o tyzden skor. a ja nemozem od toho terminu (23.1) 270 dni porodit. takze to riskovat nebudem.neplatim sice nejake velke prachy ale ide o princip. som sa tej pani spytala ze a co zeny co porodia predcasne.ze tie nedostanu tiez nic. tak som jej povedala ze to je ina debilina. taka som vytocena. jak keby som ja mohla toho 23.1 vediet ze som tehotna...

bingham

Beskyd...a s akym umyslom ta porodila tvoja matka...??? ci tvoja existencia je vysledkom toho ze tvoji rodicia sa tiez spravali ako potkany... ??? alebo si bol len omyl...(ktory vznikol pri nedostatocnej ochrane) ???

anamarie

smutnamama - nevesaj hlavu, to sa nesnazite dlho.
Ja viem, je to trpke, ked tehotneju zeny v nasom okoli, ktore su aj ovela starsie, obezne, muzi tuhi fajci, zatial co my mame zdravy zivotny styl a dieta nikde. A tie omielacky o tom, ze chlap nema nosit slipy (moj ani v zivote nenosil), nema sediet v horucej vani ani chodit do sauny (moj sa len sprchuje a saunu nevidel roky), to ma len vytaca.

smutnamama

Ako vidím, tak nie som sama, ktorej sa to nedarí. Máme už po tridsiatke, snažíme sa už od jesene, a stále nič. Tiez som si myslela, že to bude úplne jednoduché, ale babatko stále neprichádza. Dodržujeme úplne všetko čo len dá. Je to nespravodlivé! Po bábatku veľmi túžime.....

anamarie

3nttt pripajam sa ku gratulaciam. Opatruj sa.

malickasom - aj ja som si myslela, ze v tom budem hned prvy mesiac. Nemala som dovod mysliet si inak - cyklus mam ako svajciarske hodinky, ovulacia o sebe dava vediet hojnym plodnym hlienom a bolestou bud v jednom alebo druhom vajecniku... Poslednych 7 rokov som nebrala hak, tak som to mala vsetko super odsledovane a bola som presvedcena, ze otehotniem prvy mesiac, ked sa na to dame. Teraz ideme na osmy mesiac snazenia (vsetky styky takisto super naplanovane, takmer vzdy sme tahali sedem dni za sebou zacinajuc tri dni pred ovulaciou) a ja verim, ze sa to uz coskoro stane, inak nam bude v sestizbovom domisku smutno:((

3nttt

malickasom hlavne nad tym nepremyslaj :) my sme mali stastie.minuly rok sa nam podarilo po 3 mesiacoch,aj ked potom to malo trosku ine pokracovanie, a teraz po 2 mesiacoch. ja sa na to hlavne nesustredim :) aj tie tabletky beriem sporadicky :) viem voci babam ktore sa snazia a dodrzuju vsetko mozne je to nespravodlive :(
ale som na seba celkom pysna ze som prestala uplne fajcit (a to som bola celkom slusna fajcoska).

malickasom

ja som planovala v 2011 ale nevyslo :)
som jedina na tomto svete co si myslela ze sa da otehotniet na prvykrat? :) my sa pokusame uz nejaku chvilku, zatial ale nic, no posledne kramy som mala mimoriadne slabe a trvali iba 2 dni (inak mam 5-6) test negativny... tak neviem, uvidime