S partnerom plánujeme bábätko. Obaja máme už po 35ke. Bolo by fajn, keby sa našla skupinka báb kvôli vzájomnej podpore, výmene skúseností.
Plánujem tehotenstvo v 2012
Tych 400 mikro gramov /písmeno μ/ je v poriadku. U vacsiny doplnkov s listovkou pre potreby tehu je to tato davka. Neviem, kt. presne doplnok mas, ale je to takto v poriadku. Len som sa pousmiala nad tou tvojou skratkou - mg - to je 1000xviac ako spominane μg :-) Preto som napisala, ze tolko asi nieeee... Beries aj Bcka?
dakujem pekne.no mam napisane ze 400 ug?ma to 200% je to v poriadku?
miladada
Urcite nema 400mg - pozor na tie jednotky :-) Ale viem o com pises.
Listovka sa ma brat v tejto davke este pred otehotnenim a potom pocas prveho trimestra, kedy sa vyvija CNS u babatka. Potom ju uz v takychto davkach netreba brat, staci v strave. Kamoska ta trochu zavadzala, aj lekar v pociatkoch tehu predpisuje listovku, ak ju teda zena nedava uz sama .
Telo potrebuje jeden mesiac, aby sa dostatocne saturovalo touto kyselinou, preto je dobre este pred samotnym otehotnenim.
Vhodne su aj vit. skupiny B - hlavne B1, B6, B12.
viete co by ma zaujimalo?kolko mg kysl.listovej ma obsahovat tabletka este pred otehotnenim a kolko mg v pribehu tehotenstva.moja tabletka obsahuje 400 mg,kamoska mi vravi ze je to malo,ze ma obsahovat 800 mg a naopak pri tehotenstve sa to ma znizit na 400 mg.aka je pravda?dakujem
Takze babenky - Dnes som 10DC - tento cyklus som na to sla nasledovne: kedze nemozem /nechcem/ brat hormony, pocitala som vsetko mozne a vsadila som na prirodu:
od 3DC pijem poctivo 3x denne ALCHEMILKOVY CAJ Budem pit az do ovulky
4.-7.DC som vo zvysenej miere jedla soju /2,3x denne misku/
5 dni pred ovu zacnem pit po 0,5 l grepoveho dzusu
2 DPO ovu bromelain v tabletach
Objednala som nam este aj lubrikacny gel na podporu pohyblivosti spermii, takze pridam aj toto pocas snazenia Kys. listovu a komplex vit. B beriem samozrejme dalej. V druhej polovici cyklu zvysim davku B6, kt. priamo zvysuje hladinu hormonu potrebneho prave v tejto faze cyklu.
Vsetky potravinove doplnky by mali kopirovat a podporit prirodzeny hormonalny priebeh cyklu, takze uvidime Ak nepomoze po dvoch - troch mesiacoch, tak skusim upravit davky.
ahojte,viem je to hrozne ked sa nedari otehot.Mam kamarata majstra činskej masaze a on okrem ineho lieci aj neplodnost alebo ked zena nevie udrzat plod.Moje kamaratky vdaka nemu uz maju deticky.Mne tiez velmi pomohol.Ja uz lekarom neverim 10rokov ma nevedeli vyliecit,som po 5-tich operaciach a stale mi bolo len horsie.Az on mi pomohol za co som mu hrozne vdacna.Rada vam pomozem.Moj mail evka32@centrum.sk
Ahojte :-)
MeduskaTN My hovor nieco o "depkach" - min. tyzden som normalne odisla na dovolenku dva dni skor ako som povodne planovala, lebo uz som tam nemohla vydrzat. Taky pocit "vyhorenia", nic ma nebavilo...pomohol tyzden v horach, prisla som na ine myslienky, precistila hlavu...
miladada Vitaj! Ktory den cyklu prave si? Skusate uz dlhsie? Mas uz deti? Nedockava som bola min. mesiac - v januari sme skusali 1.krat - nic z toho, takze pokracujeme dalej :-) Sledovala som kazde pichnutie v podbrusku, kazde zabolenie prs... teh. testy som robila az kym som kramy nedostala...
Kazda z nas si uvedomuje, ze to vobec nemusi byt take jednoduche, ale zaroven v kutiku duse verime, ze to vyjde na prvy sup...a ked sa tak nestane, zamrzi to.