S partnerom plánujeme bábätko. Obaja máme už po 35ke. Bolo by fajn, keby sa našla skupinka báb kvôli vzájomnej podpore, výmene skúseností.
Plánujem tehotenstvo v 2012
preco je spravne mat decka za predpokladu ze si odmyslite vase pudy? co okrem ustavicneho boja,casto v rozpore s elementarnymi zasadmi moralky a slusnosti, moze dat vasim deckam existencia na tomto svete? ci to neriesite a len sa mnozite ako potkany?
A nestacilo len pozuvat nejake tie zelene listy:D Sice je zima, to je fakt:D
3nttt, ja som tiež pri prvej brala kys. listovu v sumivej tablete-neviem, či vobec teraz nieco take ponukaju- ale spolieham sa na zdravu vyzivu-vela ovocia a zeleniny :) tak nech prejdu uspesne prve 3 mesiace a potom uz bude dobre...tesime sa na kazdy detail a spravicku :)vela oddychu, spanku a radosti!
ja na to vobec nereagujem.naco? :)
no my sme museli tiez pol roka cakat takze som vobec necakala ze to pojde az tak rychlo.ale myslim ze este je velmi predcasne sa tessit.
ale dakujem vam baby :)
inak nebrala som nic extra.kupila som si akurat v lekarni kyselinu listovu.klasicku.nie femibion. a brala som ju ako ma napadlo :)
3nnnt - blahozelam!je super, ze to tak rychle slo :) ja by som tiez najradsej hned, ale riesime aj byvanie a ine veci, takze to musime planovat a trosku posunut-ja by som chcela v juni, len sa manzelovi nepaci, ze by som mala zostat s malou (8r) sama doma - odchádza na dlhsie mimo SR...ale nemozem to odkladat donekonecna...
3nttt
Velmi sa tesim s tebou. Predchadzajuce prispevky su tak trapne, ze sa nevyplati nad nimi rozculovat... Tak ono to je dobre znamenie, ze sa to podarilo tak rychlo.
Brala si aj nejake vyziv. doplnky?
nechcem aby to vyznelo odo mna hlupo,neberte to v zlom,ale ti co tak rozmyslaju ako0 daktori uz sem napisali,ze preco sa rodia deti do tejto zumpy,tak ak takto kazdi rozmysla a preto neplanuje rodinu do buducna,potom to tak aj vyzera.nikto nebude na nas robit,takze nas dochodok kvoli takym blbcom ako su podaktori budeme zit fakt jak v zumpe!!
3nttt ako dlho ste sa snazili?