S partnerom plánujeme bábätko. Obaja máme už po 35ke. Bolo by fajn, keby sa našla skupinka báb kvôli vzájomnej podpore, výmene skúseností.
Plánujem tehotenstvo v 2012
teraz nechcem, aby to vyzeralo ako moje mudrovanie, len sucitim s vami....myslim na vas...a prajem, uprimne....kočky, držte sa! prajem pokojny týždeň...ja som nejaka nervna teraz, nejaky pracovny utlm a depka...
inak kočky, nepočuli ste o tom, ze niektore zeny otehotneju len pocas zacinajucej menstr.? Ja viem, je to nechutne...ale vyjadrovali sa k tomu niekoľkí lekári. My ešte dieťa "nevyrábame", myslim, že začnem stresovať, až keď to nepojde...inak, nechápem a nerozumiem, prečo sa riadite nejakou ovulaciou-ja som napr. otehotnela nejak tesne pred alebo po...deň, dva...pamätám si toto, pretože potom bol drahy na tyždňovke..:)a prílišné sustredenie sa škodí :( treba ist na víkend preč, vypnut, zmena prostredia, welness, relax....
v poriadku,snazim sa nestresovat,ale povedz mi o tvojich pocitoch.bola si tiez taka nedockava?
baby nestresujte sa :) nebojte sa podari sa. hlavne nestresovat a ak to nahodou hned nevyde tak to nebrat tragicky.
my sme v july o krpca dosli a pol roka sme museli cakat (podla mna to trvalo vecsnost) ale ked sme sa do toho pustili tak sme to brali tak ze ked sa nepodari hned tak sa podari potom :)
ja som strasne nedockava.ked viem,ze sme sa milovali a mam cakat do menstruacie,ci budem v tom nie,ide ma porazit.strasne sa sustredujem na moje brucho,neviem ci je to dobre ked mam pocit nedockavosti,vtedy to je taky mensi stres ktory mi moze uskodit.mate to aj vy,ze ste strasne z toho nedockave?dakujem
baby ja som si dnes dala ten gingko zeleny caj a som nejaka naspeedovana a moj zaludok je akoby na vode, okrem toho som nervna hmm zeby z toho ze dlha cesta je do piatku? :)
ked mam vela prace tak na sex ani nepomyslim, stres je lepsi nez antikoncepcia. obavam sa ale ze stale nic a po dalsej menstruacii ideme aj my do dalsieho kola :)
3nttt moja sestra do stvrteho mesiaca lyzovala:)
Embryo je vyzivovane zltkovym vakom az do piateho tyzdna tehotenstva, az potom ziviny idu cez placentu, takze ked si dovtedy zena vypije popripade uzije nejaku tabletku, ktora sa nesmie v tehotenstve, je to ok.