Plánujem tehotenstvo v 2012

3nttt

ubezpecujem ta ze keby si tu antiku vtedy nebrala tak sa urcite postasti :D

mozno ti skoncia vylety a ulety ale zase budes mat ine starosti pri ktorych ti toto vsetko pride nepodstatne :) ja sa tiez bojim tej zmeny :)

malickasom

keby som vedela ze je take tazke otehotniet mohla som tolko penazi usetrit na antikoncepciu :)))) clovek sa furt stresuje celu skolu ze to meska a ked to ma meskat tak to chodi na truc nacas
ja budem mat 26, ale zato stihla som toho uz dost, co ma najviac stve je to ze moja kariera sa vyvija celkom pozitivne a bojim sa ze tehotenstvom rovno aj skonci.. ze sa skoncia moje vylety a ulety a narastie mi este vacsi zadok ako mam teraz :)
ale zas ked si vezmem napriklad nasich, mali ma dost mladi, a ked mali 38 uz som bola z domu prec a dnes vela zien v tomto veku este len caka prve dieta...a oni su vlastne este stale relativne mladi a uz maju odo mna davno 'pokoj ' a mozu si este uzivat zivota

malickasom

keby som vedela ze je take tazke otehotniet mohla som tolko penazi usetrit na antikoncepciu :)))) clovek sa furt stresuje celu skolu ze to meska a ked to ma meskat tak to chodi na truc nacas
ja budem mat 26, ale zato stihla som toho uz dost, co ma najviac stve je to ze moja kariera sa vyvija celkom pozitivne a bojim sa ze tehotenstvom rovno aj skonci.. ze sa skoncia moje vylety a ulety a narastie mi este vacsi zadok ako mam teraz :)
ale zas ked si vezmem napriklad nasich, mali ma dost mladi, a ked mali 38 uz som bola z domu prec a dnes vela zien v tomto veku este len caka prve dieta...a oni su vlastne este stale relativne mladi a uz maju odo mna davno 'pokoj ' a mozu si este uzivat zivota

Mauerka

3nttt
To je ake interesantne s tou nohou :-)))
malickasom
Ten vhodny cas si rozumom nepripustime nikdy - syna som mala ako 23rocna, sice uz rok po svadbe ale aj tak - bezprostredne po vyske. Zvladli sme. Nic mi neuslo, prave naopak. Teraz mam 36, uz pohodicka, klud, zazemie - clovek by povedal, ze si to mam teraz uzivat a nekomplikovat dietatom... Rozum je jedna vec, ale to co citime vo vnutri je /asi/ silnejsie.
Ja si nemeram teplotu /zatial/, myslela som, ze podla hlienu a bolesti v podbrusku to viem dobre odhadnut - aj si to stale myslim. Takze popri uzivani si pocas celeho mesiaca sa pocas plodnich dni akurat tak nastelujeme tak, aby vtedy jednoducho sex bol, hoci sa telu velmi nechce /samozrejme zo zaciatku :-) /

3nttt

malickasom :DDD
ja viem.znie to hrozne :D
no ono ja som nemohla ani sediet ani lezat na chrbte cize to bolo velmi zaujimave :DDD
ked som mala zlomenu nohu a otehotnela som, tak svagrina sa rehotala jak blazon ze co to mam za zneuzivaca :D

ale inak si myslim ze tym ako to beries si na spravnej ceste k otehotneniu.my sme tiez nepocitali plodne a neplodne dni,nemerali teplotu a ani nic podobne. ja som skor ratala s tym ze to nieje az take lahke otehotniet.no, trosku sme sa prepiskli :)

malickasom

3ntt prepac ale napada ma taka sprosta otazka - sadnut si si nemohla ale sexovat ano? :)))
ja som prave v takom obdobi, ze sa okolo mna deje vela zmien, moja kariera teraz vyzera celkom nadejne a okrem toho som nadseny cestovatel, a stale ma to niekam taha a viem ze s dietatom to nebude tak jednoduche.Celkovo ked vidim vsetky tie moznosti ktore mam tak mam dojem ze mi nieco ujde. Na druhej strane som strasne zamilovana a ked vidim babatko tak sa roztapam a najradsej by som ho mala hned :)
V kazdom pripade snazim sa mysliet pozitivne a brat veci ako pridu. Ja vlastne ani neviem kedy mam plodne dni ani si nemeriam teplotu ani nic podobne. Moj plan je uzivat si a ked to ma prist tak to pride ale trochu mam strach ze co ak nie...

3nttt

malickasom a mozno to pride v ten "najnevhodnejsi" cas :)
ja som minuly rok otehotnela ked som mala po operacii (2mesiace som si nemohla sadnut),dolamanu nohu,neviem kolko rentgenov za sebou,a potrebovala som kost rychlo zahojit :)

a na tie otazky kasli.a inak ved im vsetkym povedz to co tu nam :) a ze ked to pride tak budu "urcite" prvi komu to povies :D

malickasom

ja sa snazim nemysliet na to a nic si neplanovat, no poslednu dobu si zacinam mysliet ze mozno este neni vhodny cas... ale zas vhodny cas nepride nikdy ak o tom budem takto premyslat :)
najviac ma irituju otazky od rodiny a okolia ci nie som tehotna a kedy budem tehotna a podobne. posledna vec ktoru tuzim riesit s nimi je toto.

3nttt

sak jasne :) ako kaslem na to.nastastie som este nezaplatila dokopy nic.iba nejakych 5eur :) tak to nejako ozeliem :D

Mauerka

Tak to je smola, ale na druhej strane - kaslat na to, hlavne je, aby ste boli zdravi obaja, ten zvysok sa uz podda :-)