Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plánujem tehotenstvo v 2012

3nttt

keksikova ja som minule niekde citala ze sa trhat moze ale teda robia to len ak musia.ale asi zalezi od zubara.najlepsie sa spytat jeho.

Mauerka

keksikova
Vitam ta :-) Ja by som zubarku +.trimester urcite neriesila. Mam panicky strach uz len z vrtania /aj pri tom si nechavam pichnut anestezu/, tak si ani nechcem predstavit trhanie zuba... Tiez ich nemam v 100% poriadku, ale tak este tehu nie som, musim si dat zavazok ze to dam di poriadku - aspon si mi to pripomenula :-)

keksikova

Aj ja planujem mimco tento rok, ale caka ma navsteva zubara este. Chcela som sa opytat, neviete mozu sa trhat zuby v tehotenstve? Reps. v prvom trimestri?

3nttt

nejsom este chora ale nieco ma uz tyzden obchadza :(
ja vobec neviem ci som mala teplotu. ja som mala (aj minuly rok) ked som otehotnela taku bolest v podbrusku ako by som mala dostat mrchu. ibaze to bolo take krcovejsie.a trvalo to teda ovela dlhsie.

anamarie

Moja, si chora? Chudatko, rychlo sa uzdrav.
So mnou sa deje nieco cudne - o 5 dni mam dostat menzes a stale mam zvysenu teplotu. Teraz mam 37,4. Moze to znamenat nieco dobre? Nie som chora. Teplotu nad 37 pozorujem od druheho dna, co som ovulovala. Mam pockat do konca cyklu alebo sa objednat k lekarovi? Ty si nemala zvysenu teplotu? Normalne citim, ako mi hori celo.

malickasom

tak ja asi na chvilku prestanem planovat dieta, teda presntaneme na nom pracovat ...vlastne neviem co mam robit, cakaju ma narocne veci v praci a planovana cesta na par tyzdnov ktoru by som v tehotenstve nemohla absolvovat v ziadnom pripade... mam odmietnut sancu ked ani nie som tehotna a mozno ano dovtedy nebudem? mozna taka sanca uz nikdy nebude? lebo ak by om otehotnela tak to budem musiet vysvtlovat preco zrazu nemozem ist....ja viem je to divna dilema....presne to som nechcela, planovat si toto podla 'inych'