S partnerom plánujeme bábätko. Obaja máme už po 35ke. Bolo by fajn, keby sa našla skupinka báb kvôli vzájomnej podpore, výmene skúseností.
Plánujem tehotenstvo v 2012
Joooj, babule, nie som tehu, len som si nechala priniest 200ks tych testov, takze rada posuniem niekomu, kto by ich potreboval /bez potreby zarobit na tom/.
S ocnym tlakom nemam skusenosti, takze neporadim. Sestra ma ele 7 diopt a rodila normalne.
Mauerka nenatahuj! :)
baby inak neviete poradit? vo february som bola kvoli robote na prehliadke.aj u ocneho.zistili mi zvyseny ocny tlak (hodnota 23). dr sice hovorila ze to zrejme nieje nic vazne,ze to je prvdepodbne tehotenstvom (kedze som s tymto nikdy nemala problem) a ze mam okolo 7 mesiaca zabehnut k ocnej na kontrolu,lebo ze ak sa zvysi tak budem musiet uzivat nejake kvapky. o to ale nejde. ja som ale teraz kukala na nete ze vacsina bab co mala zvyseny ocny tlak musela ist sekciou :( a tak neviem ci by som nemala tu ocnu riesit radsej "hned".okrem toho som na to oko tupozraka a dioptrie mam 2,5. nemate niekto podobne skusenosti?
Mauerka takze mozem gratulovat k mimcu?:O))) v ktorom si mesiaci, obmedzila si nejak pohyb?
Baby, mam zvysne ovulacne testy - vela
mauerka@centrum.sk
My sme planovali mimco na tento rok, ale dostala som ponuku od byvaleho kolegu na projekt, tak som si povedala, ze este pockame. Bola som v zahranici vybavovat zmluvy o vyhradnom zastupeni a tam som sa dozvedela, ze cakame s muzom mimco, ja mam sice pred 30tkou, ale muz je o 10 rokov starsi, tak som sa bala, ci sa to podari a podarilo sa hned na 1. mesiac:O) a to som bola v riadnom strese, stahovanie do noveho, zariadovanie, male stena, ze som ani netusila, kedy mam ovulaciu... takze zeny nezufajte, urcite sa to kazdej z Vas podari:O) len treba asi mysliet na ine veci, nie sa krvopotne snazit, lebo vtedy sa to akurat nepodari.
Co sa tyka vitaminov, beriem listovku, zelezo a este nejaky komplex pre tehotne. Snad to nevadi, ze to takto prekombinovavam, ale mala som v minulosti ich deficit.
Ahojte dievcata, chcela by som sa k Vam pridat, aj my velmi tuzime po dalsom dietatku. mam 31, manzel 35 a dcerka 5, podla mojich "planov" som chcela dalsie dieta v roku 2012, no osud to tak asi nechce, vlani som bola na operacii myomu a tak sme museli snazenie stopnut. Operacia prebehla uspesne, no toho svinstva sa neviem zbavit uplne a nieco ostalo :-( ..ale aj napriek tomu sa pokusame o babo.. veeelmi by sme ho chceli..tak drzim paste Vam aj sebe ...
baby aj ja sa vraciam spat k vam...kaslem na ***** robotu aj tu ****firmu nevdacnu nech sa strcia vsetci, dneska som sa tak rozhodla ze nebudem si ja podla nich nic planovat lebo nikto sa mi za to nezavdaci nikdy...
bodka
inak ako sa dari? mne dosla mrcha takze zas nic...musim nejako zrelaxovat svoje telo aj mysel, myslim ze pri mojom strese a depkach ziadne vajicko netuzi zostat v mojom bruchu viac nez je nevyhnutne....
No tak ja som objednana k zubarovi na konci mesiaca a bojim sa, ze aky cirkus bude so mnou robit zubarka, lebo som u nej dlhsie nebola :( Viem mozem si za to sama, kedy som chodila na preventivky, tak mam klud... A mam jeden taky vacsi kaz, cize som presvedcena, ze sa to bude riesit trhanim. Uz mi raz zub trhali, takze viem co je to za "paradu", ale vydrzim...aj ked uz teraz sa s toho jezim ako macka :) Chcem byt v poriadku po zdravotnej stranke, lebo uz sme sa s muzikom rozhodli, ze tento rok do toho ideme a urobime si babatko :) Tak aj vam prajem, nech sa vam dari kocky pri "vyrobe" a hlavne nech su tie nase buduce deticky zdravucke, lebo to je to najdolezitejsie :) Ozaj, nemate niektora skusenosti s Calibrum Babyplan? Oplati sa to kupit, alebo su to len zbytocne vyhodene peniaze?
ahojte kočky aj ja som odteraz snažilka-prvé, mám už svoj vek 35,tak dúfam,že sa to podarí čím skôr...chcem sa opýtať, nejaké čajíky na podporu nepijete ?? alebo skôr umele vitamíny ?...