Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plánujem tehotenstvo v 2012

keksikova

3nttt ja sa ani nebojim tak bolesti - lebo ved keby mi to trhala tak dostanem injekciu, ale skor sa bojim toho, ze ci to bude vediet vytiahnut, lebo ten zub sa mi zlomil :( Ale uz dost strasenia, nekazme si bliziaci sa vikend :)

3nttt

keksikova ja som nastastie jedna z mala ludi co sa zubara skoro vobec neboja takze mna si nevsimaj :D ak sa bojis bolesti daj injekciu a na zubarku by som z vysoka :) sak ona ti to platit nebude.

keksikova

3nttt, ja som ale v tomto strasny posero :) No bojim sa aj toho, ze ma zubarka bude hresit, ze som tam dlho nebola... co sa urcite aj stane, lebo nebola som u nej asi 4 roky :( Ale zvladnem to, motivacia pre mna bude aj to, ze sa chystame robit to nase babo...tak nech som oki po vsetkych zdravotnych strankach :) A vy ako damy? Ako sa vam dari pri snazilkovani?

keksikova

Ahojte, krasny den plny slniecka prajem :) Tak ja som si kupila vcera tie vitaminky: Calibrum Babyplan, dnes rano som to uzila prvy krat :) Aaa pomaly sa blizi aj ten moj zubar, brrr :( V utorok idem na to, normalne mam strach...ale musim ist, aj ked by som sa najradsej vyhovorila na nieco :( Drzte palce.

dafne

Mauerka, písala som Ti na e-mail...mala by som záujem o tie testy...začíname snažilkovať, tak hádam pomôžu :-))))