Plánujem tehotenstvo v 2012

3nttt

malickasom ja som na tom bola uplne rovnako :) odkedy som tehotna tak som schudla 5 kil :)uvidime kedy sa to otoci :)

keksikova

dafne, mna sa zubarka asi 3 krat pytala ci som neni tehotna, ked mi isla dat injekciu. Neviem ako trhaju zub, ked je zena tehotna, ale podla mna ti musia nieco pichnut, nemoze sa to robit bez...to si nechcem ani predtavit :( Ja som si robila test den predtym nez som isla k zubarovi, lebo aj na rontgen som bola a tam sa tiez nesmie chodit ked je zena tehotna. Takto som si vsetko vybavila a teraz sup robit deticky :)

malickasom, ja mam tiez niekedy take brucho, ze mam pocit, ako keby som bola aspon v piatom mesiaci :)) Hadam sa dockame aj tych pravych tehotenskych brusiek :)

malickasom

musim trochu schudnut som ako rozkysnuta buchta a to ked otehotniem tak to si nechcem ani predstavit do akych rozmerov mi narastie cele telo :) ja uz teraz vyzeram ako tehotna len babatko nikde :(

malickasom

tak ako uz sa niekomu zadarilo?
ja mam obrovske nafunknute brucho vyzeram akoby som zjedla balon a zaludok mi strajkuje od divneho obeda...ale asi stale nie som tehotna, asi iba trosku tucna :)

3nttt

au :( mne trhali len raz ale ja som ani poriadne nevedela :) ale asi zalezi aky zub trhaju.nie asi.urcite :) no tak ale uz to mas aspon s krku :)

keksikova

Ahoj 3nttt tak skoncilo to trhanim :( Presne ako som si myslela. Dostala som sice dve injekcie, ale aj tak som skoro vytrhla zubarke operadlo s kresla :) Ale uz je to za mnou, este som objednana na jedno plombovanie a potom budem mat pokoj na nejaky cas. Hlavne uz chcem chodit pravidelne, lebo nebyt toho ze som nechodila k zubarke mohla som mat aj ten vytrhnuty zub este na mieste. No co uz. Najhorsie je za mnou. Zas som o krok blizsie k tomu nasemu babatku :) Bo som si povedala, ze ked dam zuby do poriadku tak ideme s manzelom na to :)))