S partnerom plánujeme bábätko. Obaja máme už po 35ke. Bolo by fajn, keby sa našla skupinka báb kvôli vzájomnej podpore, výmene skúseností.
Plánujem tehotenstvo v 2012
Ahojte snažilky, tak nič....mrcha dorazila...teplotka klesla :-((( ale nestrácajme nádej....ona raz nepríde :-)))...len dúfam,že to bude skoro, lebo ja už mám 35 na krku...
aj ja meskam, ale len jeden den a som cela opuchnuta jak pred kramami takze moja radost asi dlho nepotrva
Ahojte baby, dnes mám termín mrchy, ale zatiaľ nič....teda neviem presne, pretože snažilkovať sme sa začali vo februári.....v marci mi došla mrcha, ale týžden skôr...tak rátam od posledného termínu 20,03,že by mala dôjsť dnes, pretože môj cyklus bol doteraz 28 dni....stalo sa mi to prvykrát.....minulý týžden som mala bolesti ako pred mrchou....mierne ma bolelo brucho...tlaky...asi 3 dni...jemne špinenie aj to len cca hodinku...žiadne iné príznaky.....prsia ma pobolievaju, ale to vždy....začala som tento mesiac merať aj bazálnu teplotu....vyzerá,že ovulácia bola...aj ked s tým hlienom si nie som istá....teplota sa pohybovala 36,6- 36,8 potom stupla teplota na 37-37,1 a stále sa drží až do dnes na takejto hodnote....
ja som pri kyseline jedla burizóny- klasicke,biele...asi ti nejaka potravina skodí :(
mna caka zajtra gastro-a zacala som s 90dnovkou dnes, uvidim,dokedy mi to vydrí,lebo na toto pribrat este 15kg...uff, uz aj zubarku obehavam a v juni mozeme zacat s vyrobou :) aby to tehotenske brusko bolo aj na mne vidiet :)))
tak uz som dostala menzes, tak testy neboli pokazene nakoniec :-)) Skoda :-)
Ahojte. No ja cakam na menzes a nic.... uz mi to meska asi 9 dni, aj test som si robila, teda dva a nic...tehotna nie som. Zajtra behnem k doktorke asi, lebo aj tak jej nesiem nejake papiere zo sona - ktore bolo mimochodom v poriadku...takze ozaj neviem co mi moze byt :-(