Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plánujem tehotenstvo v 2012

malickasom

Inak kedy ste to oznamili rodicom?
ja mam dilemu, bojim sa ze to vsade rozkvakaju a nechcem aby to ludia vedeli, este je priskoro ale na druhej strane potrebujem podporu niekoho kto to uz mal za sebou...takze neviem, nemam sa s kym ani porozpravat

3nttt

ja som si na tu zapchu kupila cipky. to ti v lekarni poradia,ale pouzila som ich az raz.inak som tlacila slivkovy kompot :) mne sa to potom chvala bohu upravilo.a co sa tyka tych vlasov tak ja to mam zase opacne.normalne mi vlasy masneju kazdy 2-3 den a teraz kolkokrat aj 5den su celkom k svetu :)

a tych krcov sa neboj.ja som ich mala to dobreho 10teho tyzdna...a napr stale ked sa nejako trosku prudsie pohnem (ani sa nemusim prudsie) tak ma tak krcovo pichne v podbrusku.dr hovorila ze je to v poriadku. tak jej musim verit :)

a to ze si pila neni tiez nic strasne :) s toho co pises tak si len pila,nie chlastala :) a okrem toho si myslim ze vino nieje take strasne pokial ho nepijes za kyble.vies kolko bab pocas tehotenstva vyslovene chlasta a maju krpcov v poriadku.si myslim ze ovela viac svinstva (ako je v par deci vina) do seba natankujeme stravou.
NESTRESUJ!!! :)

malickasom

tak dalsie dva testy som mala tiez pozitivne ale uz sa citim lepsie ako cez tyzden, som prespala vcera pol dna a urobilo mi to strasne dobre... Stve ma ze sa mi nepodarilo dovolat k mojej lekarke, tak dufam ze zajtra sa jej dovolam...
a inak zapchu mam aj ja posledne dva tyzdne, a strasne ma boli hlava, inak mam nenormalne mastne vlasy, si umyjem vecer a dalsi vecer uz som ako zmoknute kurca, uz aj sampon som zmenila tak neviem, ale to mam pri menstruacii take blbe vlasy ...
inak mam stale take krce ako pred kramami, len sem tam ma zaboli, hlavne rano ale dnes som sa normalne az zlakla...ono ten krc trva len chvilku ale trochu ma to desi
ale stve ma ze som pila minuly vikend a predtym cez sviatky tiez bol aspon pohar vinka k veceri, obcas aj dva... no dufam ze to bude ok

3nttt

jeeeeeej :) super :) na zaciatku som ja mala strasne problemy s velkou ale nastastie sa to asi po 3 tyzdnoch ukludnilo.
inak s tymi plodnymi dnami si nelam hlavu.ja som ich tiez nikdy neriesila :)

malickasom

tak su tam dve ciarky :) sfarbilo sa to do 4 sekund... fajn ze som minuly vikend prechlastala, len do nalady ale aj tak... spravim si zajtra este dalsi test a uvidime co povie....
inak nic som nemerala, ved ja ani netusim poriadne kedy mam plodne dni
som ale brutalne nafuknuta, mam brucho obrovske, to mi este splaskne aspon na par dni ci to bude uz len horsie? :) od pondelka mi netravi velmi, papam probiotika, ale nepomahaju, grgam ako prasa a nemam na nic chut a citim sa stale predkramovo....preboha na co som sa to dala nahovorit??? :))

3nttt

malickasom ja som bola tehotna dva krat a po kazdy krat som mala pocit ze uz pridu kramy a furt nic :) trvalo to skoro mesiac :) mozno aj viac

lenkalienka

ahojte baby, ktoré sa snažíte splodit dietatko :D .. držím vám všetkým palce ... ja velmi, velmi tužim po bábatku, no zatial to nechávame na náhodu - "nesnažíme" sa milovat každý den :D ... mám nepravidelný cyklus, takže je to o to tažšie, sledujem si hlien, no nie vždy sa podarí v tie dni milovat :D nepravidelná menštruácia ma už dlhšie trápi, pretože si vyrátam den, kedy by mohla príst a ona nepríde - teším sa - no dorazí o pár dní neskor a som zasa raz sklamaná. zajtra idem na vyšetrenie k lekárovi, nech so mnou niečo robí a budem pevne dufat a verit, že budúci rok už budeme 4 :D p.s: keď som nerozmýšľala nad bábätkom, prišlo samo. A teraz, keď po ňom veľmi túžim, nedarí sa ... škoda