S partnerom plánujeme bábätko. Obaja máme už po 35ke. Bolo by fajn, keby sa našla skupinka báb kvôli vzájomnej podpore, výmene skúseností.
Plánujem tehotenstvo v 2012
vidim ze nam zamkli temu :) to som ja 3nttt :)
mimka u teba sa mi zda ze to je trosku o psychike :) teda nie zeby som ti chcela kazit iluzie ale myslim ze tolko priznakov za taky kratky cas...no neviem.
malickasom mne tiez vobec nechutilo.sak som aj zhodila asi 4 kila.ale uz to zacina :D
Mne zase dost chuti:)no uz pockam 5dni-mam dostat..Dnes stale curam,kazdu chvilu..Najedla som sa a bolo mi nevolno..Som zvedava,co z toho bude..V ktorej casti ta bolia prsia?Mna v hornej casti,lepsie povedane,mam tlaky v miestach,kde sa nachadzaju mliečne zlazy..A mam aj vytok.dakujem;)
mimka testik :) urob si teraz a ked nic tak pockaj ci dostanes a ked nie tak skus dalsi test...
ja mam skor k jedlu dost odpor, na nic nemam chut, dokonca ani na cokoladu a to som si donedavna myslela ze sa bez nej neda zit...ale prsia ma uz nejaky cas bolia a vyzeraju ako opuchnute
Ahojte..Poradte mi,snažíme sd o babo a od posledneho dna menstruacie ma strasne bolia prsia.Lavy mam aj zvacseny.Aj bradavky mam zvacsene..Strasne mi chuti a vonia ocot,co sa mi nikdy neziadalo.Prsia ma vzdy boleli tesne pred menzesom.Za 5dni mam dostat,tak som zvedava.mal niekto podobne priznaky?dakujem
v siedmom tyzdni nie mesiaci samozrejme :)))
ak sa rata pocet mesiacov od poslednej menstruacie ako mi to povedal mudry internet tak som asi v siedmom....ale ja mam trsku dlhsi cyklus -35 dni takze neviem isto
malickasom gratulujeeeem :-) Akaa krasna spravicka :-) Ja nic, kramy prisli odisli...a ideme zase pracovat na tom :-) Akurat muzik zacal chodit na tyzdnovky, tak to bude tazsie teraz... tak budeme mat na vyrobu maleho bibiho len vikendy :-) Ale hadam sa zadari, myslite na mna :-)
ja to este neviem, chystam sa k doktorke tento tyzden :)
Ahojte. Co ma caka u lekara od 5 tt?