Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plánujem tehotenstvo v 2012

olala

vidim ze nam zamkli temu :) to som ja 3nttt :)
mimka u teba sa mi zda ze to je trosku o psychike :) teda nie zeby som ti chcela kazit iluzie ale myslim ze tolko priznakov za taky kratky cas...no neviem.
malickasom mne tiez vobec nechutilo.sak som aj zhodila asi 4 kila.ale uz to zacina :D

mimka

Mne zase dost chuti:)no uz pockam 5dni-mam dostat..Dnes stale curam,kazdu chvilu..Najedla som sa a bolo mi nevolno..Som zvedava,co z toho bude..V ktorej casti ta bolia prsia?Mna v hornej casti,lepsie povedane,mam tlaky v miestach,kde sa nachadzaju mliečne zlazy..A mam aj vytok.dakujem;)

malickasom

mimka testik :) urob si teraz a ked nic tak pockaj ci dostanes a ked nie tak skus dalsi test...
ja mam skor k jedlu dost odpor, na nic nemam chut, dokonca ani na cokoladu a to som si donedavna myslela ze sa bez nej neda zit...ale prsia ma uz nejaky cas bolia a vyzeraju ako opuchnute

mimka

Ahojte..Poradte mi,snažíme sd o babo a od posledneho dna menstruacie ma strasne bolia prsia.Lavy mam aj zvacseny.Aj bradavky mam zvacsene..Strasne mi chuti a vonia ocot,co sa mi nikdy neziadalo.Prsia ma vzdy boleli tesne pred menzesom.Za 5dni mam dostat,tak som zvedava.mal niekto podobne priznaky?dakujem

malickasom

ak sa rata pocet mesiacov od poslednej menstruacie ako mi to povedal mudry internet tak som asi v siedmom....ale ja mam trsku dlhsi cyklus -35 dni takze neviem isto

keksikova

malickasom gratulujeeeem :-) Akaa krasna spravicka :-) Ja nic, kramy prisli odisli...a ideme zase pracovat na tom :-) Akurat muzik zacal chodit na tyzdnovky, tak to bude tazsie teraz... tak budeme mat na vyrobu maleho bibiho len vikendy :-) Ale hadam sa zadari, myslite na mna :-)

3nttt

malickasom my sme to oznamili viac menej hned...max.nejaky ten den-dva potom.ale my s nasimi byvame cize sa to moc kryt nedalo :) kedze sme boli fojcosi tak si hned vsimli ze nehulime :)

bonnieka pokial ti nebrali krv tak odber krvi a maximalne ultrazvuk.ale to zalezi aj od gyndi.