Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plánujem tehotenstvo v 2012

olala

malickasom ty si uple jak ja :) mne bolo stale zle.rano,na obed, vecer, dokonca aj v noci.bolo mi zle vzdyy preto lebo som mala prazdny zaludok.lenze ono to bol zacarovany kruh,pretoze ked ti je zle tak posledne na co myslis je jedlo.lenez ked som nejedla tak i bolo zle...a stake stake dokola.a ja som teda blila jedna radost :D

willywonka dakujeme :) velmi pekny nick :)

willywonka

Ahojte dievcata,

tak ja sa k Vam pridavam, taktiez planujeme tohto roku babatko, tak dufam, ze sa zadari.
Gratulujem tym, ktorym sa uz podarilo a drzim palce snazilkam:)

K.

malickasom

je mi tak vselijako, strasne ma napina hocikedy pocas dna ale este som nevracala ani raz... a najhorsie mi je po ranajkach a potom poobede stale na mna dolahne, to uz som vtedy aj unavena riadne a stale musim nieco jest, kazde dve hodiny som hladna taka ze idem odpadnut alebo chce sa mi vracat a ked sa najem tak to ustane...
ale uz ma tak nepicha v podbrusku ako predtym, take tie predkramove krce, sem tam ma zaboli ale iba trosku
dufam ze maly okupant je teda v pohode
inak v mojom okoli nikto netusi ze som tehotna

olala

malicka som nestresuj!!!nebud taka blba ako som bola ja :) ak ti niekto take nieco zacne rozpravat tak mu povedz ze ta to nezaujima. sak co su ti ludia svihnuti?
inak ze vraj ked ti je zle tak je s babatkom vsetko v najlepsom poriadku :) takze cim je tebe horsie,tym je tomu "okupantovi" lepsie :)

inak ja som akurat volala dr a triple test v poradecku :)

malickasom

hej tak vcera som sa chvalila a dneska mi bolo zas blbo :) uz sa nebudem chvalit...
stale mam ale strach ze sa nieco stane, pocuvam same take blbe historky vo svojom okoli o potratoch a problemovych tehotenstvach...ako snazim sa takymto informaciam vyhybat no v kutiku duse mam taky malicky strach ze co ak :(

adesa1

Dobrý deň.
Chcela by som sa spýtať,či má niektorá z vás skúsenosti s metódou dr.Jonáša.Robil niektorej z vás plán počatia?

malickasom

musim poklopat ale posledne dni pomaly neviem ze som tehotna, pokial ma sem tam nepichne v podbrusku... neni mi zle, uz nemam ani zapchu, dokonca mam dojem ze dnes som zaznamenala ze mam na nieco chut, konkretne na pizzu :) aj ked som stale unavena aspon ze mi neni zle
najviac sa ale bojim toho ze mi niekedy pride zle v robote... my tam mame take hnusne toalety ze niekedy sa mi chce pozvracat len tam vojdem a ked mi nahodou treba na velku tak mam z toho traumu, si neviem predstavit zeby mi bolo zle v praci...

mimka

Hej,plne si uvedomujem,ze dolezitu ulohu zohrava aj psychika..Ved uvidime,co bude..Ak sa nepodari teraz,podari sa nabuduce:).