Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
hihi ja som mlada mamicka (teda budem dufam ) a mena mam uz vybrate ked to bude dievcatko tak urcite carmen a ked chlapec tak kubo :D
a OLIVER sa vam nepaci?
ahojRomanka.. volam sa Carollina. moja mamina tiez. Moja stara mamina sa volala rosseria kazdy sa cuduje no my mame take zvlastne mena asi preto lebo babka bola nemka a vsetko sa to tak taha s menami... moja sestra je daniella a jej dcera sa vola rachel. moja 2sestra je jana a jej maly syn dean. urcite ked budem mat dieta a bude chlapec jeho meno bude damian a dievca Zara Victoria alebo carollinka.. kazdopadne ti drzim palce papa
ja som moment.v zahranici,tak si zvykam aj na Kevinov a Scottov, Connie,Evienn a Ragnarov.
ale na slovensku su najkrajsie slovenske mena.
Kedze ucim v skole a ucila som aj v skôlke odporucam ti pekne slovenske mena. Ked chces povedat dietatu pekne zdrobnelinkou napr. Darja - Darjianka, Timotejko, Markusko a pod. Ja som za mena ako Jana, Lucia, Zuzana, Matus, Juraj, Adam, Peter
urcite by si nemala davat ziadne zahranicne Sofinky,Kevinov ani Joshuov. Tie co nosia tvoje deti teraz su nadherne slovenske tak urcite pridaj take.My mame napriklad Katarinku a Magdalenku a to som povodne chcela dat tiez zahranicne lebo to bolo vtedy v mode a davali to vsetci. Dnes som rada ze maju taketo pekne mena. Tvojmu dalsiemu babatku zelam dobry start do zivota a tebe skladam poklonu ze nosis stvrte babatko pod srdcom,je to krasne-vela stastia a lasky zela klokan
ja osobne by som dala dievcatku meno Rozalia alebo Darja, a pre chlapca Marius alebo Julius
Adriana,Diana,Barborka,Vanesa,Laura
Dávid,Rasto,Toby,Jakub,Boris,Samuel
Hm, keďže môjho favorila Jakuba už máte, tak potom je Adam, Filip a David. S dievčatami je to horšie, asi Nina alebo Linda alebo Michaela