Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
Nikuška,neinšpirovali ťa v tých menách čarodejnice,ktoré chodia na markíze v nedeľu?tiež sa mi páčia tie mená,ale asi by som ich mojim deťom nedala.Fakt treba si pridať k menu aj priezvisko,a podľa toho sa rozhodovať.Mira,ja to už mám tiež skoro za sebou,tiež máme tri deti,/možno mi budeš závidieť/z toho dve dievčatká.Veľmi som chcela mať Lili,ale manžel bol proti.A tak máme Adrianku a Ľuboslavu a Tomáša.Ale tiež chceme štvrté,a keď bude dievčatko tak to bude Liliana.Ale už teraz tuším,že dievča to nebude.
nikuska, ty budes asi velka Americanka, co??????:))) Sorry, ale Prudence dat decku...Jedna exkolegyna sa volala Chastity a mala tri nemanzelske deti...
dievca lorelai,phoebe,prudence,nicole....chlapec mikey(majky),lukas,justin
ja som ti tam nasla ciara na 3.octobra v USA no skus hladat
janap23 daj si www.calendar.sk a do vyhladavaca to meno ono ti to najde....
alebo ked chalan tak Viktor je to tiez take starsie Slovenske meno
Elena hodi sa k menam tvojich staršich deticiek
pre chlapca- Martin, David
pre dievca- Jana, Natalia
to su tie naj mena pre mna.