Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
neinspirovalo ma nic,pacia sa mi tie mena,daju sa z nich porobit aj krasne skratky,lili je tiez krasne,ja mam dceru ninku:)
Nina, Simona, Karolina, Vera, Ola.... :-)))))
no ja ked budem mat deticky tak sa budu dievcatka volat Ella,Philippa,Sandrika alebo Rebeca...a chlapci mozno Lukasko
sunny: ked je manzel Amik, ci Anglican alebo zijete niekde tam, je to ok, ale maria Viktoria, to sa velmi rymuje na moj vkus:) Thomas Simon - to su dve eska po sebe, ved si to vyslov, sama sykavka. Zle sa to vyslovuje, ked jedno meno konci a druhe zacina tym istym pismenom.
galina je po spanielsky sliepka
vierka, mne sa tiez celkom pozdavalo Lily, ale manzel (American) povedal, ze je to meno typicke pre vyjadrim sa slusne "zenu pracujucu v erotickom salone".
Kristina, Paulina, Violeta, Jasmina, Galina(aj ked to posledne sa nikomu nepaci)
Marek, Richard...a nic ine ma nenapada..
Ella Stella,Ben,prekrasne mena
podla mne je pekne meno aj rebeka