Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
ahojte nemam ani sajnu ake meno by som dala svojim detom skuste mi poradit....volam sa maja moj muz je roman a zijeme v anglicku chcela by som slovenske aj anglicke meno cize 2 dievcenske a 2 chlapcenske skuste mi poradit prosim
no myslite moja segra je v 7 mesiaci a neviem neviem ako uz mala vcear vecer nejake bolesti......bude to nejako poredcasne?
ja si tiez nemyslim ze je nieco zle na tejto teme, je to normalna tema .. nechapem..
je nieco zle na tejto teme?porusuju sa tym niake pravidla?myslim ze nie
myslim ze tato tema sem nepatri,tak ako odpinkavate mladez ze sem nema pisat problemi s priatelom tak sem nepatri tak isto ani tento.
Pre mna je najkrajsie dievcenske meno ERIKA- neda sa jej zle povedat, jedine tak Era- ale na to by som vobec nereagovala, to nie je ani meno.
Ďalej sa mi pacia: Adelka, Anabela- ale to je neprakticke, lebo je dlhe, Tamara.
Chlapcenske: Oliver, Dominik, Alexej, Brano.
podla mna ja este nemam deti.. ale sa staram o malinku sesternicku ta sa vola katka..ale keby som mala dievcatko tak by sa volalo SAVANNAH alebo keby ze slovenske tak Karin alebo Henrieta .. a chlapec.. CHRISTOPHER.. slovenske Rafael..Henrich...tak podla mna su tieto mena naj naj krajsie..hm..
ahoj mamina01, dakujem pekne.. stretla som sa s tym ze ludia maju toto meno utkvene v pamati v neg svetle kedze meno kiara mala ako prezyvku jedna slecna z reality show..a ci je ta pani cundra co ma dceru kiaru tak to neviem lebo ju osobne nepoznam..