Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
v podstate mi je jedno kto to ma to meno alebo podobne... mne sa paci a hotovo..kazdopadne 100 ludi 100 chuti ..
Booze, Kiara je meno dcery ten cundry, co sa nechala od Rezesa...
v poslednom case sami zacalo strasne pacit menoDEBORA.
aj mne sa paci meno kiara,ale raz som videla vylepeny letak s erotickym klubom v kosiciach a volal sa kiara.
ahojte:) tak, ja som minule pisala ze k mojmu menu pribudne meno kiara:) uz aj pribudlo :)) len este musim zistit ze kedy ma kiara meniny a bude fajn inak meno kiara je v taliansku jarmila, som zistila..
a co tak Michal,Frederik,Marko, Alexej, Maximilian, alebo Richard. dievcenske si ale nechavam pre seba,mam totiz v plane nieco naozaj originalne...
a co viktoria alebo richard, sebasian alebo benjamin?
TIA NOEMI NAOMI
Tereza:-)