Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Moja moja pšššt pššt...:-) Nemysli na to, že koľko si pribrala..i keď sa to nedá. Hovor si, že si silná žena, že sa to dá a, že to zvládneš :-) Samozrejme sa budeme navzájom podporovať..však nato sme tu :-)
Tento istý problém som mala aj ja. Na toto nezabudnem...Keď som asi pred cca 3-ma rokmi bola s partiou na Malom Rozsutci..na druhý deň neskutočná svalovica ktorú som ledva ledva rozchodila..mala som pocit, že to bola aj tá svalová horúčka!! Nič sa mi nechcelo..nič ma nebavilo..ani len s priateľmi sa mi nechcelo chodiť vonku...len ľahnúť pred televízor a spať...nejesť sa a zas spať!! Hrôza!! Teraz? Konečne som si našla niekoho.. Toto leto som prešla s priateľom skoro celú hrebeňovku Roháčov...a vždy sa tak zamyslím nad tým, že ako som na naše vrchy vyletela..doslova ako kamzík..A viem, že sa cítim lepšie :-) Ono to ž poznať keď sa moje telo odľahčilo o nejakých 20-25 kilo :-)

A ty moja ver, že to zhodíš :-)
No a tie nezdravé veci toho druhého..tak keď otvoríš chladničku a vidíš to tam..to nieje bohviečo..:-( Ja bývam sama s babkou...ja jej varím, ja nakupujem..takže pre mňa je toto výhoda, že si všetko sama robím...mám v dome aj sladkostí kopec..ale mňa už to neláka...

sloniatenko

tak dnes mam super den zatial to ide super :) rano chlebik syr a rajcinka a trosku masla.potom neskor mandarinky a trocha polievky tskej netucnej :) a zatial vobec necitim hlad :) ze by som sa uz zase dostavala do normalu? :) :) a ako u vas?pochvalte sa :) vcera sa stalo nieco zaujimave rozmyslala som preco som stale v podstate bez nalady preco ma casto bolieva hlava preco sa mi nic necgce len lezat a spat najradsej,preco sa netesim na leto preco sa nechcem chodit kupat preco nechcem chodit do lesa..preco?lje len jedna odpoved-lebo som riadne pribrala=115-16kil :( preto ma bolieva hlava a som casto bez nalady aj ked predtym som sa tesila zo vsetkeho,preto sa nechcem chodit kupat a ne preto ze by ma to uz nebavilo jak som si predtym chcela nahovorit ale preto ze som tlsta ahlavne mam obrovske brucho,a najhorsie je ze sa hanbim i pred priatelom a tak sa snazim nejak ho odstrcit aby nechitil moje sadlo previsajuce,je to strasne a ja chcem aby ma mohol pohladit hockde a nemusel chytat moje ovisnute sadlo takze urcite musim bojovat.niekedy sa toto vsetko velmi tazko priznava a este tazsie pise...ale je to pravda tak uz sa jej konecne musim pozret do oci.nemozem stale zatvarat oci pred realitou.predsa to nejde.uz teraz som to nechala zajst daleko..chcem sa zas dobre citit nebat sa ze pride leto a ja sa s mojim velkym bruchom nezmestim do ziadneho tricka a ani nohavic.to uz nechcem!uz si musim/musime povedat dosta uz to bude len lepsie povedzme si ze uz viac nepriberieme len uz schudneme a to pekne pomali nech to ma zmysel.stale hladame nejake vyhovorky preco nemozme schudnut ale su to blbosti mozme ak chceme tak to uz konecne dokazme baby!moje dovody preco akoze nechudnem a neviem schudnut?tu su:moja rodina lebo ked k nim dojdem tak len same nezdrave veci tam su,moja domacnost lebo kedze sme dvaja tak vzdy sa najdu i nezdrave veci toho druheho(chipsy,kolace,kekse,tucne syry,sladke zaviny..atd)ale hlavne je to v mojej hlave ze sak si daj a dam :( hlavne je to o psychyke,takze co mi vlasne zakazuje chudnut?ja sama.

marijam

Ahoj sloniatenko... parádne recepty si tu dala..:-) ten s tým kuracím mäsom určite vyskúšam :-)

A ako prebiehajú vaše stravovacie dni?? Nejaké sladkosti boli?? Ja som mala dnes makové rožky čo som si aj sama napiekla :-) ale to iba doobeda...večer si už len niečo ľahké dám :-)
Teraz pijem zázvorový čaj..takže dopĺňam tekutiny :-)

Opalka..to len kvôli trom kilám si si objednávala to Alli? :-)

Pekný deň vám prajem :-)

opalka

marijam
momentalne som: 166 cm / 53 kg
takto je to u mna ten normal, kedy este vyzeram ako zena a som so sebou spokojna...

ale mala som kedysi 65 kg,postupne to islo dole,ale posledne 3 kg nie a nie zhodit,preto ten blby napad s Alli

sloniatenko

Ahojte baby tak ako sa mate?ja konecne vcera myslim ze super :) nebolo nic sladke okrem ovsenej kase s orieskom takej tej instantnej :) a obed v pohide a vecera polievocka taka laxhka bez muky bez oleja ale suprova :) dufam ze i dnes to zvladnem :)
papricka dufam ze ti skuska dobre dopadne a z coho je?
tu je jeden super recept: kuracia dobrotka
potrebujeme:pre 2osoby : 280g kuracie prsia,1polievkova lyzica olivoveho oleja,1cibula,1cajova lyzicka mletej cervenej papriky,sol,mlete cierne korenie,niekolko rajcin(podla chuti a velkosti asi 4take stredne zalezi od chuti a mnozstva kolko chcete jedla :) )
postup:na oleji orestujeme cibulu a stale miesame a podlivame horucou vodou az je usmazena.potom pridame nakrajane na kusky masko a papriku a orestujeme.potom dame mlete cierne korenie a pridame vodu tak aby masko vydrzalo zakrrte 20minut pokrievkou na pevno zavret.obcas to za tych 20minut skontrolujeme a ak je treba pridame vodu.zatial si rajciny zalejeme horucou vodou na take 3min.a potom osupeme a nakrajame na kusky.inak to masko mozno staci i menej dusit no a ked je uz makke tak tam dame nakrajane rajciny a podla potreby vodu.nechame ich tam trocha rozvarit.paradajky to krasne zahustia.osolime ak treba mozme dat viac papriky a korenia.po dokonceni ma ostat rajcina rozvarena a ma tam byt stavicka :) podavame s ryzou.a ja lubom k tomu salatik uhorkovy :) dobru chut! :)
recept bez maska:zemiakovy gulas:
potrebujeme:asi pre 2osoby:6vacsich zemiakov,1cajova lyzicka oleja,1vacsia cibula,1pl papriky sladkej mletej,trochu kminu,take 3rajciny osupane anakrajane na male kusky.
postup:na oleji dozlatova cibulku osmazit pridame na kocky zemiaky,papriku chvilku osmazit zalejeme vodou dame kmin a dusime do zmaknutia.pridame kusky rajcin dusime do makka oslime a papame:) dobru chut :)

marijam

Smiem vedieť tvoju váhu a výšku?? :-) Niet nad zdravú stravu, a pohyb...a tie ženy čo už majú tú nadváhu..tak ani im by som niečo také neodporúčala...chce to len silné sebazaprenie, nervy..veľa pohybu, a pôjde to...síce pomalšie a nie tak ľahko..ale všetko sa dá keď sa chce.. Schudla som nie málo tak viem niečo o tom :-)

opalka

ja som to uzivala len asi tyzden, pak som sa spamatala, ze moje BMi je na to nizke...schudla som,ale naozaj teda tym, ze som zacala zdravo jest, cvicit... tiez som za zdravy sposob,ale chapem aj zeny,ktore maju nadvahu velku a chcu si pomoct, alebo zeny, co sa nevedia prekonat, tak tym to pomoze naucit sa spravne jest... ale ja som to fakt prepiskla... :)

marijam

opalka rady by sme...ale chudneme nie s nejakými liekmi či čo to je, ale zdravo bez liekov. Tebe sa s tým podarilo schudnúť?? Pekný deň Ti...dúfam, že to predáš :-)

marijam

Tiež nemám nejak chuť na mäso ...cez sviatky ho bolo až až..a nielen toho :-/

Cestoviny to zas ja môžem...a ešte s tou syrovou omáčkou tak tú milujem..mne to vôbec nevadí, že ju budem jesť aj dnes :-)