Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

papricka29

marijam ano skuska a dakujem :) a tak ja tiez mam rada hory, no ked nie je moznost aj antuka staci :D

J111 tak ja som zacala v nedelu,aj s pohybom :) aky pohyb si zvolila ty ?

J111

Ja sa tiez davam na chudnutie:D Ale vazne. Zatial sa uskromnim s pohybom a nejedenim po siestej hodine /nemyslim rannej:D/.

Annika1987

tak som sa prave najedla a dala som si ten svoj liek... :D este tri dni.. aaaaa, pomoc... ale ked niekto nemysli :D

marijam

No super..:-) Ja už dúfam, cez leto pred 6-tou budem vystupovať niekde na nejaký vrch :-D Ja som radšej za takýto druh športu :-)

Takže skúška?? Budem držať palce ...pekný večer :-)

papricka29

tak mne sa toto leto rekrecne stravit nepodari....ale to chcem chodit pred 6tou rano behavat, ked sa bude rozvidnievat :D na to sa tesim :)

papricka29

ucim sa na skusku ..... ved to ze to uz jedno ide bezpodmienecne s druhym ak clovek moc schudne cvicit musi, ak clovek chce schudnut tiez cvicit musi :D .....ak budem moc hladna siahnem po vlockach s vodou .... ale ja fakt len zacinam s tymto dajme tomu novorocnym zavazkom, a dufam ze dlho vydrzi....a tym padom ja po 4km behania padam mrtva,ale zajtra chcem uz 8 :) a potom to nejak drzat okolo tej pol hodiny,lebo tie 4 boli za menej ale fakt som nevladala, teda nohy nevladali, duša by aj isla :D

marijam

Ako ja sa teraz snažím aj nejak cvičiť..chodiť a tak aby som spevnila svalstvo nie aby som chodila ako nejaká ovisnutá želatína :-D Do 6-tej hore?? Máš nejaký nočný plán? :-D

papricka29

pekne, tak velky ubytok :) to chcelo dost pevnu volu :) ...no mne nejak ide hlavne o spevneni, nejak extra o chudnutie nie,ale zas samotne cvicenie, na krajsiu postavu nestaci, cize jedno vylucuje druhe :D ....ale ja fakt neverim,ze ja sa na nizsiu hmotnost dostanem,ale to fakt neriesim, je to len vaha a nic nehvori o charaktere toho tkaniva :) ...a zacinam byt hladna, nie dobre, ked planujem byt do 6tej hore :D :X