Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Mňa nahnalo vieš čo?? Raz večer keď som prišla z roboty tak som sa najedla mäsa, kapusty a knedle!! Potom som sa pozrela do zrkadla a hovorím si: Ty sa pozri na seba ako vyzeráš....musíš s tým skončiť!! A tak som začala..prestala som jesť po 6 hodine, piť sladké vody a jesť sladkosti!!!
A bol to môj druhý pokus...prvá bola tá 90-dňovka čo mi vydržala 5 dní! :-D

sloniatenko

no ved to ti tak trosku zavidim ze si to zvladla a hlavne ze sa ti podarilo sa vyhnut tym hlupim dietam ale som rada ze sa ti to podarilo si sikulka :) a ako dlho si uz po schudnuti?a vaha je rovnaka?

sloniatenko

silou mocou som chcela schudnut no pri tom zdravom jedalnicku som schudla myslim tsk mozno 3kila ale akonahle som jemne porusila hned sa to vracalo na zad tak jak pri nejakej rychlej diete asi moje telo a hlava vedeli ze mi to nesedi...strasne som prepadla tomu ze som sa bala ze neviem vsetko na 100% ako myslim ze co je najzdravsie co pri chudnuti ano co nie a co najviac zabera a tak lebo sade radia nieco ine a ja som vtedy bola na nervy z tiho ze nic presne neviem.a ked som si napriklad dala o kusok syru abo orieskov alebo niecoho viac. uzsom sa na seba hnevala ze nesplnim to :( taka uz byt yrcite nechcem.aspon ze mi to dpcvaklo :) marijam co ta nastartovalo v chudnuti?kvoli comu si zacala?a kolky to bol pokus?

marijam

Joj ja som vždy bola proti diéte... vždy ...vždy každá jedna má za následok jojo efekt..:-( To je obyčajný bludný kruh..jedine čo si s tým zničíš sú nervy.. Tohto som sa ja bála..teraz som už schudnutá fajne..poniektorý mi hovoria, že až moc...a nešlo to žiadnou diétou...ale normálnym stravovaním a pohybom.

sloniatenko

ano marijam tiez si myslim.ale predtym nez som pribrala som vahu vobec neriesila no a potom zrazu kuknem a ja 60kil no hroza povedala som si no a tak sa zacal kolotoc diet...bud ta mliecna abo rozne no pri kazdej som vydr zala velmi kratko a stale nervy z hmotnosti...az som sa z toho dopracovala na 68kil :( :( sama si za to mozem ja viem.a tie diety sa striedali s extra zdravim jedalnickom kde bolo presne rozvrhnute co mam jest no hroza to bola furt len ratat hodnoty to potom clovek zacne mat i strach vobec nieco zjest a to uz nechcem zazit tak som s tym sekla nebolo to pre mna len same zakazy...

sloniatenko

ano marijam tiez si myslim.ale predtym nez som pribrala som vahu vobec neriesila no a potom zrazu kuknem a ja 60kil no hroza povedala som si no a tak sa zacal kolotoc diet...bud ta mliecna abo rozne no pri kazdej som vydr zala velmi kratko a stale nervy z hmotnosti...az som sa z toho dopracovala na 68kil :( :( sama si za to mozem ja viem.a tie diety sa striedali s extra zdravim jedalnickom kde bolo presne rozvrhnute co mam jest no hroza to bola furt len ratat hodnoty to potom clovek zacne mat i strach vobec nieco zjest a to uz nechcem zazit tak som s tym sekla nebolo to pre mna len same zakazy...

marijam

Ja som tiež raz chcela skúsiť tú 90-dňovú diétu ...lenže ma to po týždni prestalo baviť lebo máš presne určené čo máš jesť a to sa mne nepáčilo...lepšie je si zvoliť to, že budeš jesť menej+niečo nezdravé vylúčis s jedálneho lístka..niečo zdravšie pridáš+pohyb, a ide to ;-)

sloniatenko

marijam jasne ze to poznat ked mas zrazu o 25kil menej sak to je kraasne :) myslis ze ja sa tak lenivo citim len kvoli tym kilam?to mas velke plus s tym ze si nakupis co chces.mozem sa opytat kolko mas rokov?ja mam 25

sloniatenko

a viete preco som tak pribrala?najprv. to bolo menej ale narastlo to tym ze som drzala vela nezmyselnch diet:mliecna,potom rozne z casopisov,aj take ze skoro nic nejest...Preto to tu pisem aby ste nerobili rovnaku chybu ako ja lebo naozaj este viac priberiete!radsej chudnime pomali ale isto.takze o tom co zjeme predsa rozhodujeme same tak potom?tak uz jedzme zdravsie nech sme do leta aspon o cosi krajsie a hlavne nech sa lepsie citime.ja uz takto dalej nechcem ved som mlada tak predsa chcem byt aj pekna a nie tucna.chcem sa zas pekne obliekat a nehanbit sa za seba..takze ja viem ze to chce vela trpezlivosti a mozno i budu mensie nervy ked to budeme chcet vzdat ale verim ze to vsetky dokazeme a prave preto sme predsa tu!aby sme si navzajom pomohli ked nam bude nahtazsie aby sme sa podporovali aby sme si radili aby sme sa mali komu zdvoverit lebo mne to ze vas tu mam velmi pomaha tak dufam ze uz konecne co to schudneme ked uz som sa tu v tom pisani tak rozbehla tak snad sa tak rozbehnem teda rozbehneme aj v tom chudnuti :) ved by sme si mali hovorit ze to je zdravsi sposob zivota a ze predsa nic nemame uplne zakazane lebo inak by sme daleko nezasli no nie :)