ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
marijam skusim znie to zaujimavo :) a ake to bolo?ja mam polievocku a rano ovsenu kasu
Na to potrebuješ: 5 zemiakov uvarených, 2 párky (ale ja dám aj syr) 2 vajíčka, 3 lyžice krupice, soľ, korenie, mlieko, tuk, strúhanka, hladká múka.
Vychladené uvarené zemiaky ošúpeme, nastrúhame, pridáme vajce, osolíme a do tejto masy pridáme nadrobno pokrájané párky a krupicu ( ja dám aj syr )....Keď je masa riedka pridáme trocha strúhanky, a formujeme malé rezne. Obalíš v trojobale a vyprážaš.. K tomu idem urobiť kašu..ale kľudne sa môže aj zeleninový šalát podávať :-)
Ja mám rada takéto prkotinky kadejaké...a hocičo vyskúšam :-)
ake zu to zemiakovo syrove rezne
?hod recept prosim :) a co mone recelty dnesne sa ti ako zdanu?
eka vela stastia ti prajem a co preto robis?
papricka a tú skúšku si teda nedala?? Či ako? :-(
elca držíme palce :-)
sloniatenko no nevedela som...mne vedúca voláva vždy deň do predu podľa toho ako sú ľudia..robím totiž čašníčku v reštaurácií :-)
papricka dosť namáhavý deň veru..dnes už hádam bude miernejší..veď je piatok :-) treba zvoľniť :-)
Dnes čo varíme??..Ja som si dnes zeleninovú polievku zaumienila a k tomu také zemiakovo syrové rezníky a kašu...a šalát s čerstvej zeleniny. Ešte som to nerobila takže uvidíme..:-)
chystam sa na oslavu,
dlhsie som sa nevidela zo znamimi a nerada by som pocula ako som zostarla a pribrala
mojim cielom je 10cm v pase - mam prekrasne saty a tuzim do nich vojst
makam na tom
toto je super recept:potrebujeme:kuracie prsia,mrkvu,kari korenie,maslo,
postup:maso nakrajame na kocky a aj mrkvu.maso orestujeme na masle pridame kari a mrkvu.zalejeme vodou a dusime domakka.osolime a podavame s kasou.je to fakt mnamka :)
recept:tvarohova natierka:potrebujeme:250-300g tvarohu,sol,cierne mlete korenie,80g lycina syr linie,1stredna cibula,chlebik.
postup:tvaroh a lucinu rozslahamme na penu pridame najemno nasekanu cibulu osolime.okorenime a mozme dat i trochu cesnaku :)
recept:hrachova polievka:potrebujeme:400g hrasku mrazeneho,600ml zeleninoveho vyvaru,40g 10%smotany,1cibula,2cajove lyzucky oleja,sol,korenie mlete cierne.
postup:na oleji zpenime cibulu a podlejeme vyvarom.chvilku povarime potom dame hrasok a znova privedeme k varu,varime domakka.osolime okorenime potom rozmixujeme do husteho kremu.mozme k tomu podavat udene tofu nakrajane na kocky a zohrejeme ho v polievke..podavame s chlebikom :)
marijam ty nevies ci pojdes do roboty :) :) hidim recept dobre :) papricka no tazky den teda no nevadi aspon pohyb si mala :) ja vcera vecer este kusok chlebiku s rajcinkou :)
nooo ahojte :) dneska mam ja zly den skuska - fail, ranajky nugatovy kroasant, desiata nugatovy kroasant 2 kusy, obed zemla ohriankovana a k tomu syr eidam, ale nie nizkotucny, a vecer (asi o 16tej) polievka zeleninova, privarok zemiakovy - to som bola u starych rodicov, ...cize nejak sa tomu vyhnut nedalo,...ale tak podarilo sa mi dneska 25 min v kuse behat asi 8km, cize aspon to :/ zly den :X