Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

opalka

ahojte, prepacte, ze vam vsupujem do diskusie, ale chcem sa opytat,ci nemate zaujem o jedno balenie ALLI, ktore mi ostalo.... som blba a moje BMI je na to fakt nizke :/
predala by som ho za dobru cenu

papricka29

rozmyslam nad tou sladkou ryzou na zajtra na obed res. s tymi jablckami a mrkvou ......a to nic ze si mi skomolila nick, tym sa vobec netrap :D

a nemusis drzat palce (kolko palcov tolko chyb:D ) :)

ja veru nemam rada cestoviny dva dni po sebe, to radsej ob den :) a kedze moje cestoviny boli s maskom, nechcem ani maso zajtra teda vlastne uz dneska na obe ..

marijam

Zajtra držíme palce na skúške paprcka :-) Uhorkový šalátik je ňam :-) Myslím, že kľudne ho môžeš jesť :-)

Ja som dnes robila cestovinky so syrovou omáčkou a zastane mi aj na zajtra takže ja nič zajtra nejdem variť..a môžeš si urobiť nejaké rizoto fajné :-)

papricka29

jaaaj co zajtra na obed ? :D dneska si ja prosim motivaciu :) ..... no a dneska bola zasa stlpik cokolady ale je to vzdy menej ako cela tabulka milky 100g .... aaa dnes uz to bolo 6 km :) jupiiii ... len keby ta skuska zajtra nebola, je mi sveta zit :D :X

sloniatenko

marijam varim aj ked nie moc rada :) ja tiez nikdy nic neviem vymyslet skus francuzske,zapeceny karfiol,kel s maskom.abo dusene masko s ryzou neviem ale potom ti kuknem doma nejake recepty ked budem mat cas mam par ktore su dobre :) i ja milujem tmave chleby najlepsie s kopou semiacok :) ja mam ovsenu kasu ochutenu a mne chuti :)

marijam

papricka ja bývam rovno pod horami takže to by bol hriech neísť tam :-D A máš to dva v jednom..pohyb ktorým hlavne spevňuješ telo a krásne výhľady :-)Oplatí sa :-) Juj dievčatá rozrastáme sa fajne fajne :-)

Krásny deň prajem :-)