ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ahojte baby :-)
sloniatenko bolo to vynikajúce...narobila som k tomu zeleninový šalát...všetkým chutilo..aj priateľ sa večer o pol 10 najedol ešte :-)
Jedálny lístok jolene sa mi vôbec ale vôbec nepozdáva...A ak dobre čítam má 165cm a 47 kg?? Ja mám 172cm a 60kg a už mi hovoria, že na svoju výšku mám malú váhu..tak si to porovnajte dievčatá :-)
Čo budete mať dnes?? My máme dnes oslavu takže strava u mňa bude dosť pestrá :-) Ale samozrejme z mierou ;-)
Krásny deň prajem :-)
no ahoj maoam som rada ze si konecle kukla sem :) ako mi to ide?no sviatky boli zle ale uz som to rozbehla tak snad to zvladnem :) a ako sa mas ty?
papricka len ju skus je dobra :)
jolene ty mas 47kil a165cm?A to chces chudnut??neblazni ato jedenie je teda riadne slabe :(
ja som mala dnes:ovsena kasa,mandarinky,brokolicova hustejsia olievka+chlieb a polievky bolo vela :) potom roztek zeleninka olivovy olej,vecera platok syru chlieb maslo rajcina :) prajem vam do bru nocku a krasny vikend :) pa zajtra :)
a jedalnicek typu
jogurt
jogurt
tvaroh
jablko
je presne ako z temy Nehanbim sa za to, co som dnes zjedla
Jolene: mne sa 47kg na 165cm zda malo, je to vyrazna podvaha
caute :) no nie, skuska sa nepodarila (bola to farmakologia) ..... no inac ako mozete niektore vydrzat s energiou obsiahnutou v jedle ktore pisete ? .... ja by som to asi nedokazala, a to vam neskrka prilis v bruchu - tyka sa to najma Jolene, neviem - papat to co ty tyzden asi schudnem razom 5 kg.... ked som bola na diete ( 3 detske vyzivy za den kvoli chorobe) za 3 dni som dala dole 4 kg...ale tak sa neda fungovat normalnym zivotom, ci da ? myslim tym vstat o 5 , ist spat okolo pol noci, a este vecer pol hodinku zabehat...ale dneska som ani ja nahodou nemala sladkost, no este si dam uhorku alebo mrkvu bo som hladnaaaa
anorexiu nemám ani omylom:D sloniatenko závidím odolanie akémukolvek sladkému lebo ja som práve odpapala trošku z pufingu alke to nieje žiadna katastrofa...inak chcem schudnúť 2kg:)ktoré som počas sviatkov nabrala
caute baby, dlho som tu u vas nebola
sloniatenko, ako sa ti dari?
Jolene si nevsimaj, toto je jedalnicek anorekticky
ahoj jolene no ja dnes velmi dobre zatial :) nic sladke nebolo :) rano ovsena kasa potom polievka a mandarinky a krajec chleba zatial este bude vecera :) kolko chudnes?
Pokračujem v povianočnom chudnutí a môj dnešok zatial
R- nízkotučný jogurt
O- cottage
olovrant- jogurt
V- polievka
Ešte ma čaká jablko a ochutené mlieko:) a čo vy dnes?